Dijani Hrkalović određen pritvor do 30 dana

Ostavite komentar


  1. Svako ko je radio protiv Srbije treba da snosi posledice , istina mora da se zna šta je Dijana Hrkalovic radila

  2. Hrkalovicka kako je radila, tako ce joj i biti. Ako je radila mimo zakona, dokazace se i odgovarace za to.

  3. Samo napred, šta mislite da se ona nije obezbedila? Kreće puštanje „materijala“. Spremite kokice i zavalite se.

  4. Verujem da sada neće više imati mogućnosti da sa slobode uklanja tragove, tj. da će ostati u istrazi do konačne presude.

  5. Bravo policijo, tužilaštvo i svi mogući tabloidi, Pinkovi, Hepiji, Ćirilice, Hit tvitovi… U pravi čas. Kad ako ne sad. Sada će polupismeno pleme naredne dve tri nedelje da se zabavlja ovom temom. Poskupljenja svega, inflaciju, divan život u ovoj zemlji, lopovluk, kriminal i afere se više neće spominjati nigde. Neko vreme. I tako dok se ne smisli nešto novo. Majstorski…

  6. nova afera u reziji Vucica. Sutra je vikend, ljudi idu u nabavke, skretanje paznje sa bednih zivota. Kao i obicno nece joj faliti ni dlaka sa glave. Kao i svim njegovim kriminalcima do sada. Za mesec dana ce je jos glavni boss u medijima braniti, a onda sledi nanogica i svi dalje zaboravljamo. Al eto “jaka” drzava se bori za nas protiv kriminala. Prica za one dementne bake i deke. Lopov vice drste lopova!

  7. Predsednik je upao u mere prema bezbedonosno interesantnim osobama , zanimljivo zar ne ?

  8. Pustiće je posle izbora! Nije uklonila tonu kokaina a sem toga, uklanjanje dokaza je legalizovano u okruženju! A čujem i da je pomagala Hilandaru!

  9. Zato nam taki i ide u ovom bolesnom društvu što se svi opredeljujemo na osnovu spoljašnjeg izgleda a suština osobe i njen karakter su nam nebitni.

  10. Greota lepa zena. Ja joj zelim sve najbolje, neka je ziva i zdrava, i nije lose ako je ista tacno od tih dokaza ili prosto je tacno a nije dokazano da bude malo i dobra. Ne bi skodilo ni njoj.

  11. Gospodo,Hrkalovicka je bila clan Sns i kao takva je postavljena na to mesto.Sad mozete svi da se perete od nje.Aleksandar Vucic je kriv zato sto je postavio takvu osobu na tako vazno mesto,i tu se prica zavrsava.A vi borovi ga dzaba branite,krenuo je pad imperije Vucic.

  12. Ovo se kola slomila na njoj jer nemaju drugu veliku zverku pred izbore.
    Da bi se osvetili za Jovanjicu.
    Gangsterska posla.

  13. Sprdnja ,predstava za javnost pustiše je posle izvesnog vremena kao da ništa nije bilo.

  14. Ovo pokazuje koliko je vladajuća ekipa trula i kakav šljam se nalazi unutar stranke. Predsednik se već dugo vadi ovakvim akcijama, ali zna da zbog najveće državne plantaže marihuane, Jovanjice, više ne može dalje, pa sve i da Kosovo povrati. I to ne zbog nas anesteziranih ovde, već zato što Evropa i svet vide s kim imaju posla. Njegov status je zakucan, pitanje je dokle će nas ovde mrcvariti i kako ćemo, na kraju, svi mi proći kada taj brod počne da tone.

  15. Nego nikako da saznamo ko je taj koji je uklonio dokaze? Da bi nekoga optuzio za podstrekavanje da se nesto uradi, moras prvo da imas osumljicenog izvrsioca. Jednom recju, ovo je jedna velika farsa u kojoj ucestvuju svi, od policajaca, do tuzioca. Samo me zanima, da li svi oni koji ucestvuju u ovome razmisljaju o sutrosnjem danu.

  16. Nemojte zaboraviti da je dijana odrasla u pozarevcu i mrzi me da imena i gradove pisem velikim slovom kriminal je trenutno najveci u nasoj zemlji dolaskom na vlasti upisanog tiranina AV prijatan dan

  17. Sta je sa ministom ? U normalnoj zemlji on bi morao bar ostavku da podnese, ako nijeumesao prste, i ne samo on !

  18. Svugde na svetu uklanjanje dokaza je saucesnistvo u ubistvu a kod nas trgovina uticajem… zna se ko treba da bude uhapsen a ovo je samo farsa da ne bi gledali sta se desava na KiM.

  19. A da. Zaboravih. Nove vlasti da ne zaborave Dačića i SPS. On se uvek nekako primiri i čeka. Vreme im je da odgovaraju i zauvek odu u opoziciju, ali sa novim ljudima ili da budu zabranjeni. P.S. Biće zaista teško opoziciji da se izbori protiv ovog režima. EU i Ameri još uvek podržavaju Vučića, a i Rusi, Kinezi i Srpska Pravoslavna Crkva. Ono sa Miloševićem je bila igrarija u odnosu na ovo danas.

  20. A kriva je i za skrivanje krivotvorenih diploma, doktorata za uzgoj marihuane, za izvoz oruzja, za spijuniranje Vucka i porodice… Ne boj te se naci ce joj se josh stogod, recimo za izgubljeni rat protiv Hrvatske…

  21. Sluzbe bezbednosti dobiju informaciju da njima bitnu osobu neko hoće da pošalje u Kanadu.Tada krece cirkus navodnog hapsenja jer,svakog pritvorenika „čuva država“.Kada se reši situacija pustiće je i nikom ništa…Pa Joca Amsterdam živi u „zatvoru“ bolje od 99% Srba na slobodi…npr.

  22. Ovaj cvor od kriminala i korupcije nebi ni Aleksndar Makedonski razmrsijo.Afera aferu pokriva i baca u zaborav,eto vise nisu u opticaju kod naroda 24 stana Malog Sinise u Bugarskoj,ostale afere su vec spomenute u komentarima.

  23. A šta se čekalo do sada? Naravno, ostaće u pritvoru ali će na kraju „ništa“ biti dokazano protiv nje. Kada bi ona progovorila, pola strukture vlasti bi nastradalo, a znamo da su izbori za nekoliko meseci i da sadašnja struktura mora da pobedi po principu: ti meni a ja tebi. U Srbiji nema vladavine prava.

  24. Drugarica Hrkalovic je vrlo sposobna i kompetentna djevojka koja bi u nekoj normalnoj zemlji bila ministar.

  25. Od toliko kriminalaca, lopova, spijuna, tajkuna…ispade da je jedna zena kriva za sve..ne branim I ne podrzavam kriminal, ali za razliku od klasicnih kriminalaca ova zena ima doktorat I veliku sposobnost za odgovorne poslove..mislim da se vise paznje treba usredsrediti na one koji su ojadili ovu drzavu..samo hrabro Dijana

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.