Povodom Dana prosvetnih radnika u svečanim salonima Gradskog zdanja u Požarevcu, upriličen je prijem za zaposlene u obrazovnim ustanovama na teritoriji Grada Požarevca. Tom prilikom je zamenica gradonačelnika, Vukica Vasić, pozdravila prisutne i dodelila priznanja prosvetnim radnicima za izuzetne rezultate ostvarene u vaspitno obrazovnom radu i razvoju obrazovanja.

Nagrađeni su: Violeta Šaler, Slobodanka Milojković, Agneš Grozdanović, Svetlana Rakić, Jelena Đorđević, Stanko Stojanović, Dragica Vučetić, Ivana Stojanović, Dragoslav Dragomirović, Novica Zdravković, Dragana Stević, Radmila Sokići Slavko Despotović.

Predsednik Skupštine Grada Požarevca, Miomir Ilić, uručio je Povelju za životno delo za rad u oblasti prosvete Radomiru Mihajloviću, članu Gradskog veća zaduženog za obrazovanje i kulturu. Laureat visokog priznanja Radomir Mihajlovićje tom prilikom izjavio:

– Posle 40 godina rada u obrazovanju, u prosveti, a vidite da sam posle toga nastavio i u Gradu, dobio sam, na kraju radnog veka ovo priznanje i drago mi je što se nama, kao prosvetnim radnicima, koji ulažemo maksimalne napore u ovoj oblasti, ponekad to i ovako vrati. Želeo bih ovom prilikom da se zahvalim predlagačima, Aktivu direktora osnovnih i srednjih škola i Odboru za nagrađivanje koji je taj predlog prihvatio i uvažio“, rekao je Mihajlović.

Na kraju ove svečanosti, uručene zahvalnice preduzećima i pojedincima koji su van nastavnog rada pružili izuzetan doprinos u oblasti obrazovanja. Policijska uprava Požarevca, Školski dispanzer Doma zdravlja Požarevac, Opšta bolnica „Doktor Vojislav Dulić“, Zavod za javno zdravlje Požarevac i Privredno društvo „Termoelektrane i kopovi Kostolac“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari