Prodat beogradski Institut Goša

Ostavite komentar


  1. Jos jedna firma sa akumuliranim znanjem je prodata budzasto firmi koja se bavi totalno drugim poslom – u ovom slucaju izgradnja hidrotehničkih objekata. Pogledajte samo site te firme. Na prvi pogled se vidi da ne posluju trzisno nego rade sa drzavom ili nesto ispod zita, sto mu dodje isto. Dakle, Gosa ce biti rasformirana i ugusena, a zemljiste i objekti ce se vec iskoristiti. Korupcija, privatizacija, brze, jace, bolje…

    1. Do sada se vec 90% Gosinih strucnjaka iselilo iz Vuciclenda. Ostatak su bili clanovi SNSa koje ce udomiti u nekom drugom javnom preduzecu.Glavno pitanje bez odgovora je: sta je lopovska ekipa od gosinih nekretnina i opreme dobila za male pare ovom rezimskom ‘privatizacijom’?!

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 6

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.