Profesor FON-a: Bruka i sramota je odluku o doktoratu Malog nazivati političkom

Ostavite komentar


  1. Kako su propadale države gde „struke“ nisu imale autonomiju? Pa baš kao Srbija „truljenje iznutra“, u sve institucije su se infiltirirali „podobni“ (imaju diplome iza kojih ne stoji znanje)….institucije ne vode „stručnjaci“ (bitni za tu instituciju) nego „podobni“…. sistem „trulih jabuka“…kako vreme odmiče sve jabuke u državi kostanu trule….

    1. Pa kako odluka nije politička, da Siniša Mali nije političar ne bi mu niko ni pročitao doktorat. Neka provere i profesorske doktorate.

  2. Dzabe se pravdaju, svi znamo da je to zakuvao SzS. Politika je tu prisutna, bez obzira sta pricao ovaj covek.

  3. Svaka čast za tvoju izjavu, Joco!
    Srdačan pozdrav iz Štutgarta tvoj nekadašnji saradnik Peđa Rakočević

  4. Sećamo se izjave (gospodina predsednika) da je pročitao doktorat i da je isti sasvim u redu. Sada navodi drugu istinu. Savetovao je Malog da pocepa doktorat. Baš je „nezgodno“ kada se izmešaju istine i laži.

  5. Zasto je ovaj tip do sada cutao? Nisam cuo da je na FON digao glas protiv plagijata Sinuse Malog. Sad kada su studenti i nekolucina profesora zavrsiku posao on oeva ode ljubavi rektorki i cistotu nauke. Pa posle se putaju zasto je univerzitet ovako bedan, i zasto raspucini i bosanski pljackasi i scepani mali haraju Srbijom.

  6. Profesore Filipoviću sad Vas cenim jos više. Drago mi je na Vašoj hrabrosti i jačini koja moze poslužiti kao izvrstan primer ponašanja i svim drugim neoglučnim kolegama. Vaše vreme tek dolazi sve najbolje

  7. Poštovani profesore, kada smo već kod akademskog poštenja, kolika su ukupna mesečna primanja prodekanke za nauku u poslednje tri godine?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.