Proslavljen Dan mladosti u Beogradu (FOTO)

Više stotina posetilaca obišlo grob Josipa Broza Tita

Ostavite komentar


  1. Sada cekamo botovsku paljbu ‘po komunistima’, … onih od 20 i nesto koji ne znaju kako je izgledalo ziveti u postovanoj i normalnoj drzavi, za razliku od vuciceve euro-africke, kabl-kolonije u kojoj su odrasli?!

  2. Zapad vodi politiku „zaborava“, svakojakih lazi i iskrivljavanja istorije kao deo psiholoskog rata protiv svih nasih naroda. Shvatili su da secanje i emocije ne mogu unistiti bombama i raketama jer to nisu materijalne kategorije, pa posezu za suptilnijim metodama.

    Kao eklatantni primer navodim strogu zapadnu internet cenzuru koja se provodi putem njihovog najveceg pretrazivaca „Google“.

    Ako pokusate da nadjete bilo kakvu informaciju o obelezavanju 25. Maja 2018 putem „Google“-a, dobicete samo one stare (do 10+ godina unazad !). I pored preciznog upita, bacice vas na neke albanske ili nemacke sajtove koji sa tim nemaju nikakve veze . Tako ispada da se napr. ove godine 25 maja u Beogradu nista nije dogodilo. To je najodvratnija laz, sto pokazuje i ovaj clanak (videa naravno nema), a do koga sam jedva dosao jer je namerno „sklonjen“ u zapecak pretrazivanja, tako da ga je tesko naci. Sa „YouTube“ (Google kompanija) je jos gore. Jedini video o 25 maju 2018 je iz Kumrovca i Niskog kazina? Svaka cast, ali kazino nije mesto za ovaj datum, pogotovo tamo gde omladina tog dana peva na engleskom – to je cista komercializacija, samoreklama privatnog biznisa i nista drugo, a uz to i propaganda kapitalizma, zapadnih „vrednosti“ i njihove, nazovi „demokracije“. Eto to je taj prljavi psiholoski rat usmeren ka omladini pre svega, ciji je to (bio) praznik.

    Ovo sve se uklapa u ono sto je Joska Broz nedavno rekao, a to je da zapad (odn. Evropa, kao sluga Amerike) vode politiku suzbijanja svakog secanja na Tita i SFR Jugoslaviju, dok se istovremeno tiho rehabilitiraju Hitler i njegov fasizam. U EU je cak donesen Zakon (!) po kome je zabranjeno (!). svako javno spominjanje reci „Tito“ i „Jugoslavija“. (citiram Josku Broza).

    E, tamo mi zurimo da idemo … (nazalost).

    ***

    PS: Hvala „Danas“-u na clanku i fotografijama!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.