Blokiran Filozofski fakultet u Novom Sadu zbog „govora mržnje“: Nastavlja se kampanja protiv Dinka Gruhonjića (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Banda navijača koje radikali i njihove Novosti, B92, Hepi i Pink prikazuju kao studente.

  2. Kakva studentska manipulacija, po modelu ove vlasti.Čini se da ni MUP nema nameru da zaštiti ostale studente i profesore.
    Užas od države, vlasti,….

  3. Da li se oglasio ministar za ljudska i manjinska prava Tomislav Žigmanov?

  4. Najstrašnije je što ne mogu da napišem ŠTA RADI DRŽAVA, ŠTO NE HAPSI FAŠISTE KOJI VODE HAJKU LAŽNIM MONTIRANIM SNIMKOM PROTIV BILO KOG ČOVEKA, OVOG PUTA PROF GRUHONJIĆA?
    Ne mogu to da napišem jer ta vlast ima mezimce, obično sitne kriminalce, koje gaji za sopstvenu upotrebu da rade upravo ovakve prljave poslove, da blate ljude, lažu i prete. A to su upravo ovi koji nam broje krvna zrnca, a koštali nas onoliko krvi i nesreće – evo, upravo oni koji ovo rade. I ništa nismo naučili pa ni da prepoznamo manipulaciju i manipulatore?

  5. Ako su ovo studenti, onda ovaj narod ne mora da misli na buducnost – nema je –

  6. Opšte je poznato među studentima u NS da studentski parlament ne radi u korist studenata, nego u sopstvenu. Dobijaju novac od raznoraznih žurki i -jada, a po potrebi podržavaju SNS, kao na protestima 2017, kad su kao neki studenti podržali stranku, a to je bila samo ta družina. Sramota i za Univerzitet i za FF.

  7. „Studenti“ koji blokiraju Filozofski fakultet u Novom Sadu su dejstveni akteri trougla „Vulin-FSB-Patrušev“.

  8. Sramota, da svaka šuša u ovoj državi može da digne hajku protiv nekoga bez ikakvih osnova. Pa Sloba je bio mala maca u odnosu na ove. Još malo pa Severna Koreja.

  9. Studenti, naša nada i naša budućnost. Podrška studentima i otklon od izjava Dinka Šakonjića.

  10. Onome ko veliča Dinu Šakića nema mesta na državnom univerzitetu u Srbiji, koji se finansira novcem gradjana Srbije

  11. Dakle, u svom govoru u Dubrovniku profesor Gruhonjić se poslužio ironijom. E, moj profesore! Pa, gde ironijom na Srbe ravnozemljaše!? Gde ironijom na bukvaliste!?

  12. Samo dan pre, profesor sa PMF-a (departman za geografiju, turizam i hotelijerstvo) gostovao na jednoj režimskoj televiziji i javno demonizovao profesora Dinka Gruhonjića.

  13. Svi govore o snimku Gruhonjića od pre godinu dana.Zašto ne pogledate i sve ostale jezive govore dotične osobe?Toliko uvreda i ponižavanja srpskog naroda nismo čuli ni od najvećih neprijatelja.Zašto Gruhonjić nije odavno kažnjen za dosadašnje izjave i rad?
    Ko je bio nadležan da prati njegov rad pri odlučivanju o napretku na funkiji u državnoj ustanovi?Ko je bio u komisijama pri dodeljivanju njegovih zvanja? Kako je studentski parlament do sada tolerisao anti srpski rad dotičnog profesora?Ima mnogo pitanja zašto je do sada bio u mogućnosti da nesmetano radi u državnoj ustanovi…

  14. Čak i da jesu studenti filozofskog fakulteta, (a većina nije), kojim pravom šačica mladića onemogućava ostale studente da idu na nastavu i polažu ispite? Neka kampuju ispred fakulteta, a ne da blokiraju zgradu. Ta zgrada nije njihova. Vi što to podržavate, kako bi vam bilo da vam neko upadne u kuću protiv vaše volje, zar ne biste zvali policiju da ga izbaci? Dozlaboga ste dosadni sa tom kuknjavom o Gruhonjiću, idite i dernjajte se na utakmicama, pustite ostale da polažu ispite.

  15. Meni ekipa koja je blokirala Filozofski Fakultet ni najmanje ne liči na buduću intelektualnu elitu ovoga grada. Odakle li stižu ti koji su i davne ‘88 napravili “jogurt revoluciju”? Zašto se grupišu u Novom Sadu? Sve te mlade muškarce koji učestvuju u ovakvim neredima karakterišu izrazito velike guzice. Nijedan od njih ne liči niti na studenta niti na rođenog Novosađanina. Ostavite, molim vas, ovaj grad da vode rođeni Novosađani. Vaša deca deca kada se rode ovde i stasaju će imati pravo glasa. Vi koji ste došli ovamo za sada stojte po strani i dok se ne asimilirate u sredinu ĆUTITE….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.