Proverite zašto je COTRUGLI MBA i dalje prvi izbor u poslovnoj edukaciji 1Foto: Promo

COTRUGLI Business School vas poziva da 30. septembra 2021. kroz Experience E/MBA program isprobate vodeći MBA program u regiji i uštedite 20 odsto pri upisu programa. 

Bez obzira u kojoj industriji gradite karijeru, MBA titula povećava vaš poslovni kredibilitet. Temeljna vrednost MBA programa je primenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svetu.

Kako biste i sami iskusili program koji je u COTRUGLI-ju završilo više od 2.300 menadžera, prijavite na Experience E/MBA program.

Experience E/MBA će se održati 30. septembra, po hibridnom modelu, tako da će oni koji razmišljaju o daljem profesionalnom usavršavanju ovaj događaj moći da prate online ili uživo u Zagrebu.

Kroz jednodnevni program će vas voditi Anthony J. Evans, profesor i dekan COTRUGLI poslovne škole. Tema predavanja je Confronting Uncertainty, a učesnici će kroz teoretski i praktični deo usvojiti metodu scenarija koja će im pomoći u daljem suočavanju sa složenim i neizvesnim situacijama.

Učešće je besplatno, a više informacija i obrazac za prijavu možete pronaći ovde. Prijave su otvorene do 28. septembra 2021. Svi učesnici će ostvariti upisnu pogodnost kojom se školarina za odabrani MBA program umanjuje za 20 odsto.

Zašto učestvovati?

  • Otkrijte zašto je COTRUGLI Business School prvi izbor u poslovnoj edukaciji
  • Doživite internacionalno akreditovan MBA program
  • Usavršite svoje poslovne veštine i primenite znanje u svakodnevnim poslovnim situacijama
  • Proširite svoju mrežu poslovnih kontakata
  • Ostvarite 20% upisne pogodnosti

Zašto baš COTRUGLI Business School?

COTRUGLI Business School već 18 godina gradi svoju tradiciju na tržištu Jugoistočne Europe. Okupila je  više od 2.300 alumnija koju čine poslovni ljudi iz različitih industrija, a kroz njene edukacijske programe je prošlo preko 20,00 menadžera. Kvalitet takve institucije čine njeni polaznici i poslovna mreža koja je od velike važnosti u uspostavljanju vrednih poslovnih kontakata i napredovanja u karijeri.

Proverite zašto je COTRUGLI MBA i dalje prvi izbor u poslovnoj edukaciji 2
Foto: Promo

Sa druge strane, COTRUGLI-jev tim svetski priznatih predavača polaznike najbolje priprema za promene koje se odvijaju u modernom biznisu. COTRUGLI se ubraja u dva odsto poslovnih škola u svetu koje nose međunarodnu akreditaciju AMBA-e (Association of MBAs), uz škole kao što su INSEAD, IMD, HEC i ESCP. Priznanje od strane AMBA-e polaznicima garantuje svetsku prepoznatljivost i konkurentnost diplome, najviši kvalitet predavača, iskustvo i relevantnost polaznika, kao i dodatne aktivnosti koje podržavaju umrežavanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari