Prva Beogradska Disko Žurka u 2022. godini večeras na Kalemegdanu 1Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja, prva Beogradska Disko Žurka u 2022. godini seli se kod prijatelja na letnju scenu kluba Bluz i Pivo – Bluzika Muzika na Kalemegdanskoj Tvrđavi, iza Galerije Prirodnjačkog muzeja i održaće se u subotu 6. avgusta od 20 sati.

„Nakon dugo vremena ponovo ćeš vladati disko podijumom. Počni sa pozivanjem svoje ekipe jer podijum je tvoj. Impresije i utisci posetilaca Beogradske Disko Žurke ne jenjavaju i pršte na sve strane! Ekipe i dalje prepričavaju sjajnu energiju sa prethodnih Žurki“, navodi se u saopštenju.

Zadovoljstvo je gledati Beogradsku Disko Žurku kako raste sa sve većim brojem prijatelja „disko lovera“ svih generacija, ističu iz organizacije.

Iz organizacije su istakli da nema proseka godina i da sve generacije „zajedno đuskaju uz disko“, kao i da nema dress coda, te da je potrebno obući se opušteno ili disko, „da štrčiš i da te svi zapaze“.

„Disko je uveliko in a Beogradska Disko Žurka – Belgrade Disco Fever najveća disko žureza u regionu. Plesne ekipe su udružile energiju sa disk-džokejima i pozivaju vas da nam se pridužite u zabavi koja se dešava tamo gde joj je i mesto – na podijumu za ples“, navodi se u saopštenju.

Ulaz se plaća i cena karte je 300 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari