Svom snagom u punoj brzini, prva Kišobran žurka u novoj godini: Pogledajte program 1foto:Nemanja Stojanović

Prva Kišobran žurka u novoj godini biće održana u subotu 4. februar u 23 sata u klubu Drugstore, tako Kišobran kolektiv, u punoj brzini i svom snagom, ulazi u 15. sezonu.

Na četiri bine kluba Dragstor u subotu predstaviće se 10 izvođača, DJeva i bendova.

Svom snagom u punoj brzini, prva Kišobran žurka u novoj godini: Pogledajte program 2
foto: Tamara Mislosevic

Na glavnoj bini, pored Kišobran DJeva, ovaj put nastupiće mladi kantautor Luka Rajić, predvodnik novog talasa beogradskog alternativnog popa, poznat po singlovima Ludim i Ljubimo se.

„I ovog puta nastavlja se tradicija predstavljanja mladih underground talenata u već poznatom Drugstore Chambersu, te će vam se na Kišobran Showcase bini predstaviti Cactus Fields – mlade nade iz Gornjeg Milanovca koje promovišu svoj istoimeni debi album; eksperimentalni supergroup projekat Laplander, nastao u koliziji bendova Niko Nikolić i Azza i Kapale, a binu će zatvoriti najperspektivniji DJ tvrdog klupskog zvuka, Am Hi!“, kažu Kišobranci i dodaju da će pored ovih izvođača, za DJ pultom Black Rooma biti Cosmic G i Danilo Kas, a Ice Cream Booth predvodiće Bucalo i Thinker.

Osim već dobro poznatih velikih Kišobran žurki, za svoju 15. sezonu Kišobran kolektiv najavljuje i velike planove za njihove druge programe – posebno u novootvorenom Art hubu Kula, gde se pored izložbenog programa i art shopa najavljuju novi debatni i muzički programi, posebno osmišljeni za ovaj specifičan prostor na tri sprata sat kule u Cetinjskoj ulici.

Svom snagom u punoj brzini, prva Kišobran žurka u novoj godini: Pogledajte program 3
Foto: Kišobran

Sredinom marta u najavi je i šesto izdanje festivala Hali Gali, posvećenog najaktuelnijim muzičarima domaće alternativne scene, a sa prvim danima leta stižu i novi datumi Kišobran Piknika, koji već godinama u saradnji sa beogradskim muzejima ima za cilj da dobar provod prenese u prirodu i gradske parkove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari