„Mnogo puta sam bio zgrožen komunikacijom kolega“: Psihijatar o ideji Slavice Đukić Dejanović da ginekolozima treba njihova pomoć

Ostavite komentar


  1. ova ,osoba, po godinama, je verovatno penzionerka, ali izgleda da joj ,,vozac, fotelja, debela plata, su joj zelje i dalje, da nam bude na grbaci, dno dno dna , sedi kuci pazi unucice i pisi memoare, sta si ti u opste ostavila izs sebe, sta, sta, rudar tone i tone rude koje je izvadio iz utrobe zemlje i.koja necemu sluzi, ugalj da de mozemo grejati da se proizvodi struja, da se ptodaje i da on ima platu, kao i drzava, a ti..pa ti si da se ne zaboravi izlozila javnosti zdr karton jedne osobe na uvid, ti dno dno i sad eto ti dajes savete,…tuga tuga tuga …nego trka za novcem, onaj ubica tog malog bica,, ubio je dete,, zasto….zato sto je imao ,,nekoliko ,,tezgi,, gde je radio,, pa mu se zurilo ..al eto zapade mu ova zena, …koja mu je izgleda omela planove i sa se je otkaci eto..ubi joj dete……a za sve i ti snosis krivicu jel si u takvom sistemu vlasti koji je to i.napravio..stoga uzivaj u penxiji..a ovaj debelu kaznu da mu sud odredi…..

  2. A gde s medicinske sestre koje u svim oblastima medicine pokazuju svoju empatiju ili bahatost……

  3. Ima li među psiholozima i psihijatrima grubih i neotesanih?Izjava ministake prosvete o potrebi uključivanja psihologa i psihijatara u rad službe ginekologije i akuperstva mislim da je urgentnija u jednom drugom segmentu rada mnogo bližem njenom sadašnjem poslu.

  4. Zamislite samo kako je u duši bolesnika kome se vratio karcinom posle 5 godina, kad mu doktor kaže:Pa šta hoćete preživeli ste 5 godina….Nema opravdanja za doktorski cinizam,viku,potcenjivačko ponašanje,nemaaa.Mnogi uobražavaju da su bogovi.

  5. Upišu srednju medicinsku i slikaju drugare sa nekim deformitetim,klempavim ušima i to šeruju….Šta reći o budućim medicinskim radnicima. Upišu human poziv,ali ponesu kućno nevaspitanje i bahatost! Šta od tih da očekujemo u budućnosti?!

  6. Slučajevi ponašanja ginekologa koji je izbio u javnost je vrh ledenog brega ponašanja u svim oblastima života od porodice,škole, ulice,prodavnice,javnih službi…apsolutno svega!Od ponašanja Vučića pa naniže svima treba neki psihijatar i na kraju i psihijatriju u našem društvu treba psihijatar.To je ono što me uverava da naše društvo ne može da bude bolje za 50 godina ako sada shvatimo da i dalje idemo u ponor.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.