„Problem krijumčara ljudima se neće rešiti sve dok korumpirana vlast SNS-a ne izgubi moć“: Šta znamo o pucnjavi kod Horgoša u kojoj su ubijena trojica migranata?

Ostavite komentar


  1. Sve su to jadni i nezasticeni buduci doktori i IT strucnjaci…malo su vise galamili… nista strasno…

  2. Zna se ko je ovo sve omogucio. Ko naplacuje hiljade eura za prevoz od Bugarske do granice sa Madjarskom. Neka resi, ako sme.

  3. Ovo treba odmah rešiti, netreba dozvoliti da neki stranci kod nas vrše terorističke napade među sobom.

  4. Nisam Subotičanin, ali poznam dosta ljudi iz toga grada s kojima sam se susretao na sportskom polju. Po nacionalnosti tu je bilo Mađara, Srba i Bunjevaca. Svi oni približno slično ocenjuju situaciju. PROBLEM JE U TOME ŠTO STANOVNIŠTVO SUBOTICE UGLAVNOM GLEDA SVOJA POSLA I PO NEKOJ TRDICIJI NISU SKLONI PROTESTIMA. Nisu monolitni i nemaju međusobne čvršće veze. Trude se da se ne zamerke jedni drugima, a tu situaciju koristi ova korumpirana i iskvarena vlast. Eto to je osnovni problem SUBOTICE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.