Jedan od vođa navijača Partizana Miloš Radisavljević, zvani Kimi, izručen je Srbiji sinoć oko 19 časova iz Makedonije, izjavio je agenciji Beta portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije Ivo Kotevski. Kotevski je rekao da je Radisavljević, koji je ranije juče uhapšen u Skoplju po poternici Srbije, izručen na graničnom prelazu Preševo-Tabanovce. Makedonska policija će, kako je dodao, danas objaviti detalje i snimak hapšenja Radisavljevića.


Ministarka pravde Srbije Snežana Malović izjavila je sinoć da će Radisavljević verovatno tokom noći biti sproveden u Centralni zatvor u Beogradu.

Ministar policije Ivica Dačić ranije juče je rekao da za Radisavljevićem postoji međunarodna poternica, zbog izdržavanja kazne zatvora i sumnje da je izvršio druga krivična dela. Prema rečima Dačića, on je uhapšen u saradnji policija Srbije i Makedonije. Radisavljević, vođa jedne navijačke grupe Partizana, ranije je osuđen na 16 meseci zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti novinarke B 92 Brankice Stanković. U odsustvu mu se sudi i za paljenje Bajrakli džamije u Beogradu, tokom nereda 2004.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari