Radojičić: Moramo različito da tretiramo vakcinisane i nevakcinisane

Ostavite komentar


  1. Sramno da to izjavi lekar, pedijatar, rukovodilac tako značajne ustanove….i…kažu političar i gradonačelnik. Zar iskustva Izraela zaista ništa ne znače???

  2. Gde mogu da nabavim lepu žutu traku za oko ruke? Da se pripremim dok se ne rasprodaju.

  3. Poznat mi je ovaj lik.Gde sam ga video?Ah da,video sam ga u parku pravi kucice za ptice.Cekaj sad mi nije jasno zasto on daje izjave na ovu temu kakve to ima veze sa kucicama za ptice?

  4. Ovi bi samo da dele narod,pa ako hoćete ja bih pre podelio na one koji nose i oni koji ne nose maske a time zaražavaju druge.A najčešće su bez maksi oni koji drže predavanja po selima i u TV Dnevniku.

  5. Delta soj podjednako prenose i vakcinisani i nevakcinisani. Od delta soja podjednako obolevaju i vakcinisani i nevakcinisani. Najbezbedniji su oni koji su prelezali koronu, udeo takvih u novoobolelima je oko 0,75%. Zato je Cicipas rekao da je za mlade i zdrave ljude najbolje da ga preleze. Pogotovo posle objave na Tviteru Roberta Malona, tvorca mRNA vakcina, da vakcinisani imaju mnogo tezu klinicku sliku ako se zaraze delta sojem.

  6. Dobro, dobro, nemojte da se vakcinišete … može da vam poraste rep. Ali testove cete morati da plaćate iz svog džepa, a ne preko leđa vakcinisanih …

  7. Ovaj ziv…?? E moj doktore, i ti si jedan od onih koji je celu karijeru bacio pod noge zarad politike… Dokle smo stigli, strasno…

  8. …nije on naivan,ušao je i on u lovu i izgradnju zgrada,nije baka luda,on samo izgleda tunjavo

  9. Ne dolazi u obzir. Nijedan učesnik „Zadruge“ se nije zarazio iako za njih ne važe nikakve mere? Nijedan Rom, migrant, vlasnik kineske radnje se nije zarazio iako su i za vreme najgore korone kršili policijski čas i karantin? I niko od njih nije vakcinisan. Niko se nije zarazio na sahrani Džeja Ramadanovskog, iako je tamo bilo pedeset violina, u vreme zabrane okupljanja više od pet ljudi. Ni na koncertu Marije Šerifović, petnaestog marta prošle godine? Ni na koncertu Boža Vreća? A o koncertima Cece i Ace Lukasa da ne govorimo. Niko se nije zarazio na proslavi rođenja unuke Željka Mitrovića? Sve sami vakcinisani, sto posto. Samo se u školi, biblioteci i crkvi svi zaraze. Ma, kako da ne… Što korona nije pokosila dr Kona koji nije poštovao karantin, šetkao se bez maske po gradu dok nije bio vakcinisan, ima dijabetes, baj-pas i 66 godina, zar nije u rizičnoj grupi? Što nema zaraženih kada navijači divljanju…? Neka gospodin gradonačelnik diskriminiše koga može -mene neće i tačka.

  10. Molim nadležno javno tužilaštvo da reaguje, čovek se lažno predstavlja kao Gradonačelnik Beograda

  11. Kakav otpor, da li ste normalni? Zar vas proteklih godinu i po dana ništa nije naučilo? Da li ste zaboravili tapšanje lekarima dok su oni skapavali danonoćno u bolnicama a neki od njih i umirali od korone i iscrpljenosti? Da li mislite da je neko dužan da zbog vašeg inata žrtvuje svoju porodicu, slobodno vreme, život? Ja sam otišao iz zemlje zbog ovih na vlasti ali njihova nabavka vakcina je jako dobra stvar, ma koliko da se neko ugradio, i sad je na nas red da zavrnemo rukav i vakcinišemo se. Ako ne želite zbog sebe, vakcinišite se zbog drugih koje biste zarazili ili zbog lekara koji bi da imaju i nešto svog života a ne samo da spašavaju takve inadžije.

  12. Nema diskriminacije doktore, sta kaze zakletva bese, a da ne secate se odneo vrabac.

  13. Podeliti „Kovid trake“ oko ruke i rešili ste stvar.
    Bar dok ne završite „kovid logore“…!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.