Radovanović: Mnoge lekare jako pogodila izjava Kona, neki prete da će ga tužiti

Ostavite komentar


  1. Kona treba da tuze svi medecinski radnici on je jedan Vucicev dobro placeni sendvicar treba da se stidi izjave da se medecindko osoblje zarazilo na kave pauzama to moze da izjavi samo bolestan um sram te bilo KON.

  2. Šta reći, a ne zaplakati.
    Možda se lekari informišu i iz drugih izvora pa znaju nešto što drugi neće nikada saznati od SZO i KŠ?

  3. Tačno od reči do reči. Jedino što su lekari, bar velika većina kukavice. Niko im ništa ne može a plaše se da ustanu u odbranu svog života. Nisu tu više u pitanju pare nego goli život

    1. Velika istina. Generalno lekari i studenti medicine su neviđeni komformisti. Deviza: ne talasaj, dobro je.Može da bude i gore. Na demonstracijama devedesetih masovno je učestvovao ceo univerzitet. Svi osim studenata medicine. Njih si mogao na prste da izbrojiš.

    2. Gresis, ti isti lekari za tu bednu platu trpe takvo maltretiranje na poslu koji znaci zivot i smrt za pacijente da samo talasanje nece dovesti do otkaza, vec do ekstremnog maltretiranja dok ne odu sami.

  4. Da sdi ti korektan i kolegijalan, pitao bi Kona šta je tačno rekao, a ne bi pisao članke na osnovu netačnih i neproverenih saznanja!

    1. Kon je toliko toga rekao i (nije) uradio, da tu ima materijla za više kvalitetnih krivčnih prijava,, i robiju, ako ima zakona u Srbiji.

  5. „Prvo, to je neetički, jer tvrdite nešto što ne znate“

    pa i vi, dr. Radovanoviću, tvrdite nešto što ne znate, što niko ne zna..

  6. skacite na prvu loptu! U Nemackoj se uopste ne nose skafanderi, smrtnost osoblja gde radim 0. Da li su preminule kolege sve iz Kovid jedinice? Na sajtu LKS stoje imena i slike preminulih kolega od Kovida, od kojih su neki davno u penziji, neki su bolovali od tesko neizlecivih bolesti. Kao sto je rekao prof. Delic, trebalo bi da se tacno utvrdi kako je do toga doslo. Ne mozemo sto posto biti sigurni da se neko od preminulih kolega nije zarazio u prevozu, kod kuce, pa i na pauzi. Kon jeste jedan politikant. Ali ne treba ni vi da se zargonski receno “palite” odmah!
    Molim da se objavi komentar!

  7. Jednom prilikom sam se žalio nekom starijem rođaku inače intelektualcu iz seljačke kuće –što bi se reklo. Rekoh što više radim sve mi više posla uvaljuju, a drugi napeduju u zvanju. Odgovor: To seljaci znaju »konj predvodnik zaprege najviše batina dobije«. To sa »običnim građanima« koji po najmanje razumeju –batalite. »Obični građani« znaju engleski prate i šta se događa u svetu, presabiraju se šta im je činiti i prema tome se ponašaju. O tome da ćete ih »prosvećivati« a da Vi teško da bilo šta razumete o novom virusu-zaboravite. Pratio sam Vašu raspravu sa prof Savićem i mnogo mnogo pisanija i na srpskom i eng. Gledao san uživo kad je gosp Kisić i potom Lončar izjavila u odgovoru noviinarima: Medicina nije matematika??? Potvridio i ministar isto?? Zar Vi nas smatrate zaista maloumnicima? Pa niste završili medicinu –kao Vi ste viša klasa? ODMAH da Vam kažem: Matematika,fozika i hemija (molekularna biologija) su OSNOVA napretka medicine. Ako ništa drugo LOGIKA jeste matematika, a pre svega MOZAK.

  8. Citiram: “ To je neetički, jer tvrdite nešto što ne znate“, pa bih pitao uvaženog profesora o kojoj od ovih vakcina nešto znamo osim onoga što nam, mogu slobodno reći, „serviraju“ razne interesne grupe? Čim ne postoji koncenzus, postoji sumnja.

  9. G din Radovanović ne vidi dobro i ne čuje.Hotelijeri kažu da su hoteli krcato puni,svaki dan terevenke,ovaj huligan itvara žičaru.Alo u EU je sve zatvoreno ,za julijansku tkzv novu godinu rezultate ćemo videti za 30 dana po merilu SZO.Juče je bilo ova paganština.Isto se hvali i HDZ kako su smanjili broj zaraza (smanjivanjem brojavtestiranih).Nek vlast testira 12000 koliko je na pikovima rađeno pa ćete videti.Kriz 6meseci svi koji su preležali mogu ponovo oboleti i to znatno opasnije jer sakriveni virus je mutirao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.