Radović: Razmatraće se uvođenje depozita za limenke i pet ambalažu

Ostavite komentar


  1. za merenje kvaliteta vazduha ne rešava problem. Od kako se krenulo u nadgradnju zgrada u centru Niša vetar ne može da odradi svoj deo posla koji je ranije uredno obavljao. Kada tome dodamo sve veći broj domaćinstava koja ko zna šta sve trpaju u kotlove i drvene šporete jasno je da će merna stanica konstatovati problem, ali do rešenja neće se doći. Urbanisti su dobro zabrljali, treba im oduzeti licence, a morali bi i inspektori da rade u tri smene, a ne da svako trpa u kotao šta stigne nesankcionisano.

  2. Где се уопште код нас може продати секундарни отпад на мало – компјутерске тастатуре, мишеви, каблови, стари алат, фелне, уређаји, разни предмети од метала? Има тога по подрумима и гаражама, држе људи годинама, неће тек тако да изнесу на ђубре …

  3. Pobogu,koliko vam je trebalo da implementirate ono sto se radi vec 25 godina…?! Kod nas su ekolozi slicni politicarima…!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.