Rakić Vodinelić: Poništiti nezakonit izbor direktora Agencije

Ostavite komentar


  1. U uzem izboru za tuzioca u OJT Vranje je sadasnji nacelnik Gradske uprave, a ujedno je i clan SNS, pojavljivao se na stranackim konferencijama za novinare, nosio parole Je suis Bulatovic. Juznjacki "humor".

  2. Još 07.aprila 2015. godine na službenu email adresu Nove stranke [email protected] poslao sam email sa prilozima koji argumentovano ukazuju na višegodišnji nezakonit rad Agencije, naročito u domenu zapošljavanja. Istim email-om obavestio sam rukovodstvo Nove stranke o postojanju presuda Upravnog suda koje potvrđuju nezakonit izbor državnih službenika na položaju za rad u Agenciji putem javnog konkursa, pokretanju kr.postupka protiv ex rukovodioca Agencije, tačnije ex direktora i člana Odbora Agencije, kao i o tradicionalnom ne vršenju zakonom poverenog nadzora Narodne skupštine nad radom Agencije – tačne ne postupanju skupštinskog Odbora za pravosuđe i drž.upravu po osnovu predstavki građana koje argumentovano ukazuju na korupciju i nezakonit rad u Agenciji. Šteta što su cenjena profesorka i njene stranačke kolege imale važnija posla. Podsećam na to da je Upravni sud krajem 2016. godine doneo presudu kojom je potvrđen nezakonit izbor Tatjane Babić za direktora Agencije, koja je pak za nagradu izabrana za sudiju USS zajedno sa Draganom Kolarić, predsednicom Odbora Agencije, suprugom funkcionera SNS.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.