Rakić Vodinelić: Prava Siniše Malog nisu povređena

Ministar finansija i njegovi pravni zastupnici imaju niz primedbi na proceduru utvrđivanja originalnosti doktorske disertacije koju je on odbranio na FON-u

Ostavite komentar


  1. On je cak angazovao i advokat(e)! Necuvena drskost prema BU i javnosti! Da nece mozda da se sudi sa BU-om? Ostaje otuzan ukus kako god da se zavrsi!

  2. Ako bi se FON isključio iz univerzitetske zajednice Beogradskog univerziteta onda bi Mali bio samo dotor FON-a i time bi svi problemi bili rešeni. FON bi mogao sasvim slobodno da prodaje doktorate kome hoće i kako hoće.

  3. Ako bi se FON isključio iz univerzitetske zajednice Beogradskog univerziteta onda bi Mali bio samo doktor FON-a i time bi svi problemi bili rešeni. FON bi mogao sasvim slobodno da prodaje doktorate kome hoće i kako hoće.

  4. Mislim da su uzaludni pokusaji da se ospire dostignuca Malog.Nista niste mogli ni dok je buo gradonacalnik,rezultati su bili tu.A ni disertaciju ne mozete osporiti.

    1. Zikice ljubavi piše se i izgovara: ospore a ne ospire i bio a ne buo. Ja verujem da si i ti doca, kao i tvoj štićenik!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.