Raspisana javna nabavka za čišćenje Načelstva​

Ostavite komentar


  1. kako moze grad da naredi koliko radnika ce firma da zaposli za taj posao? 4 miliona dinara za posao je na godisnjem nivou ili mesecnom?

  2. 4 miliona dinara je $37,500 ako je ogovor na godisnjem nivou i firma mora da ima 11 zaposlenih podeljeno na mesecnom nivou to je manje od $300 mesecno po zaposlenom? ovo mora da je neka sala pa tu nema mesta ni za porez ni za materijal ni za profit ni za ljudske plate jer plata od $300 mesecno nije ljudska niti iko moze da prezivi sa tim uggovor bi trebao biti najmanje 8-10 miliona godisnje ako zahtevaju 11 zaposlenih ni jedna normalna firma nece da se odazove ovom oglasu sigurno i ne za tako mizerne pare

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.