Raspisana poternica za novinarkom Tatjanom Vojtehovski

Ostavite komentar


  1. Klasicna prevara kao sa sudskim izvrsiteljima za dug od pre 2 godine.
    Sada vidite za sta je srbija glasala: za represiju, zataskavanje, hapsenja uzbunjivaca i privodjenja bez naloga.
    Sta uradi 24.6% nepismenih na glasanju ni 150% ne moze da ispravi.

    1. Dvadeset godina, traje postupak za ostvarivanje naslednog prava, na nepokretnost?! Menjala se nadležnost sudova, gubio se, pa nalazio predmet, ročište se odloži „predmet nije stigao iz arhive u Pančevu“, menjale se sudije… četi veštaka potvrdila su da je potpis na testamentu sačinjen i potpisan tuđom rukom, falsifikat. Čovek, inače poznati kriminalac, osuđivani falsifikator novca i kradljivac automobila po Evropi, ušao je u stan mog devera koji je preminuo, a da nas niko nije 10 dana obavestio (adresa i telefon bili u stanu na vidnom mestu, poznato komšijama i bolnici), javili su mu i dali ključ, iz opštine Novi Beograd, overio u sudu, uselio se i upisao stan na svoje ime…nije se potrudio ni da izimitira pokojnikov potpis?! Pre dve godine, doneta konačno presuda, došlo do Apelacionog suda, čovek se žali, a samo advokat dolazi, on je ko zna gde, van zemlje. Vraćeno na početak.
      Danas plačem, kada vidim da isteruju sirotinju sa decom i stare ljude iz kuća ili stanova, a država štiti kriminalce?! Pravda odavno ne stanuje, u Srbiji.
      Puna podrška sjajnoj novinarki, gospođi Vojtehovski. Gledala sam pomenutu emisiju, verujem joj od prve do zadnje reči.
      Sramota je, šta se događa novinarima u Srbiji.

      1. Tesko je odgovoriti na to vase pitanje bole!! Jao bole iz Crnog Gruje, ti nas zezas!!? Pozdrav bole legendo.

  2. Ja ne znam šta radi ovo tužilaštvo. Ona je otišla u CG da odnese lek tetki. Šta tu nije jasno?

    1. Bruka država. Banana.
      Država hapsi sve koji govore istinu, i naravno imaju dokaze za to. Svako ko iznese dokaze o mahinacijama drzavnih organa, je element nepodoban treba ga odstraniti.

    1. Svako ko ukazuje na svinjarije u organima vlasti treba da bude strpan u zatvor!
      “ŽELJKO“ jel’ tako?

  3. Taj advokat što ne zna da ti kaže da te sud poziva a zna da traži da ne raspisuju poternicu je super. Još je zanimljivo da ona ne zna da ima premet pred sudom ali ima advokata koji je zastupa u tom predmetu.

    Ludnica.

  4. Kada je u pitanju lažni doktor nauke, Mali, da imamo institucije taj bi prvo bio optužen što je lažnim doktorskim nalazima oduzeo decu od njihove majke. To može da uradi smao najdonja hulja, koja može samo da liči na čoveka, a u pitanju je Sotona. No, ne samo što nemamo državu već nemamo ni Hristovu ckvu, već politikansku organizaciju koja se pokazala kao udarna pesnica na izborima u Crnoj Gori.

  5. Poštar zaboravi da donese koverat za suđenje jer je sa pulenima svratio u kafić po vinjak i odmah nalog za privođenje sutradan jer se otreznio pa ko veli da ne izostane plata.
    Eto kakva država je postala Smrdija,poštari kolo vode a narod gleda kako zapliću nogama.

  6. Kao prvo jos nije izdata poternica, ovo pise Tatjana Vojtehovski sama, ona misli da ce izdati poternicu. U nekim novinama sam procitala da se radi o intervjuju sa bisom suprugom Sinise Malog sa kojom je Tatjana snimila emisiju. U medjuvremenu deca su bivsoj supruzi Sinise Malog vracena a ne oduzeta a bivsa supruga je stopirala intervju koji je Tatjana Vojtehovski ipak,bez njenog odobrenja objavila. Verovatno je to bio uslov Sinise Malog da joj vrati decu da se ne bi svadjali preko suda sto mnogi rade u slucaju razvoda, to nije nista novo i potpuno je legalno. Tatjana Vojtehovski je pak time prekrsila pravilo da se intervju sa nekom osobom moze objaviti samo sa njenim odobrenjem. Ako je to sve tacno onda je sasvim jasno da se Vojtehovska mora pojaviti na sudu i dokazati da li je imala odobrenje intervjuisane da sve objavi. Ako nije, onda je prekrsaj sasvim jasan i na Zapadu bi kazna za takvog novinara bila veoma stroga.

  7. Dajte ime tog pol. tužioca – da ga stavimo na spisak i olakša nam posao lustracije pravosuđa kad prođe ovo vanredno stanje.

  8. Ljudi. Zena je pravila emisiju o podacima iz porodičnih predmeta čije iznošenje je zabranjeno. Znate li kako je bilo toj decu u školi kad mama dodje na tv da priča o njima? Razmislite kakve su to majke. I gde to piše da deca uvek moraju da se povere majci a nikada ocu? Majke su i one što bebe ostave u kontejneru.

    1. Na žalost daju se ocu samo ako je isti politički podoban i ima debelu zaleđinu. Što se mene tiče ružno je kada deca ostaju bez jednog roditelja ali zar je bitno da li je to otac ili majka…

  9. Mislim da je ovo stvarno sramota šta se radi u ovoj državi. Od toliko afera da ih ne nabrajam jer ih svi znamo ti si našao da progoniš jednu divnu i častnu ženu. Sa godinama sam shvatio jednu poražavajuću činjenicu i to mi je strašno jer sam nemoćan da učinim bilo šta, a to je da smo postali jedan prost i nepismen i nekvalitetan narod bez budućnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.