Raspisani konkursi za prijem civila u radni odnos u Vojsci Srbije 1Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Generalštab Vojske Srbije raspisao je javne konkurse za prijem lica iz građanstva na pozicije civilnih lica u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) i Centralnoj logističkoj bazi, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

U Upravu za telekomunikacije i informatiku (J-6) primaju se kriptolozi sa obrazovanjem u oblasti matematičkih i računarskih nauka, odnosno elektrotehničkog i računarskog inženjerstva, dok se u Centralnoj logističkoj bazi popunjavaju radna mesta vozača, mehaničara za municiju i minsko-eksplozivna sredstva, mehaničara za pogonsku opremu i instalacije, tehničara za elektronska sredstva, rukovalaca parnih kotlova, stolara i inženjera u oblasti energetike.

Kako se navodi, na konkurse se mogu javiti punoletni državljani Republike Srbije koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i zadovoljavaju sve ostale uslove konkursa.

„Izabrani kandidati će biti primljeni u radni odnos na neodređeno vreme, u svojstvu civilnih lica na službi u Vojsci Srbije, sa mestom službovanja u Beogradu“, dodaju iz Ministarstva odbrane.

Opšti i posebni uslovi, način konkurisanja, sprovođenje izbornog postupka i ostala neophodna obaveštenja u vezi sa konkursima mogu se pogledati na sledećim linkovima: KONKURS 1, KONKURS 2

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari