Raspored učenika po obrazovnim profilima u srednjim školama na portalu Moja srednja škola sutra do osam časova 1Foto: V. A.

Konačni rezultati raspodele po školama i obrazovnim profilima u srednjim školama biće objavljeni do sutra, 13. jula do osam časova na portalu Moja srednja škola. Oni koji ne iskoriste prednost elektronskog uvida to mogu učiniti i u svojim matičnim osnovnim školama.

Takođe, sutra će biti objavljena i preostala slobodna mesta za upis u drugom krugu.

Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug elektronskim putem ili neposredno u školi je u četvrtak, 14. jula, dok će dan kasnije, u petak 15. jula  biti objavljen konačni raspored učenika po školama u drugom upisnom krugu.

Takođe, 14. i 15. jula prijave za upis u srednje škole, za prvi upisni krug, mogu se podneti i neposredno u školi, osim za upis u muzičke i baletske škole.

Od 14.  jula od osam časova do 20. jula u ponoć je podnošenje prijava za upis elektronskim putem, posle prvog i drugog upisnog kruga.

Sve aktivnosti vezane za završetak osnovne škole, kao i upis u srednju školu obavljaće se bez podnošenja ijednog papira, jednim logovanjem na portalu mojasrednjaskola.gov.rs, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari