Ratna šteta

Trag Nedelje

Ostavite komentar


  1. Skupo ce vas kostati Hrvatska i Kosovo, ali kolika ce tek biti ratna steta kad je srbija bude morala placati Bosni?

    1. mozemo 25 godina unazad a mozemo i 100 godina unazad pa vidimo isto da Je hrvatska napa invaziju na Srbiju izvrsila i unistila celu industriju u istoj.
      Molimo da nam se uplati 100 Miliardi $ zbog unistavanja cele nase drzave Srbije. 1914-1918.

  2. Sastanak o ratnoj steti na koji se poziva Plenkovic je odrzan u vreme posle oluje kada se raspravljalo o naknadi stete tim jadnim ljudima koji su ostali bez krova nad glavom. Vama je ocito poznato da je tuzba HR protiv srbije ponistena a nema nikakav formalni dokaz za agresiju srbije buduci da u to vreme ta drzava srbija nije ni postojala i sve se to odvijalo pod okriljem JNA a ko je koga napadao imajuci u vidu da je 500000 srba napustilo HR milom ili silom sto se parama nemoze nadoknaditi . Zato je proslost tako komlikopvana i o njoj je najbolje cutati jer svako ima svoju pravdu a Vi koji o tome malo znate bilo bi bolje da o tome ne raspravljate.

    1. Srbija je pravna naslednica bivse Jugoslavije a vojska Srbije, JNA. Sa svim pravima i obavezama. Tako citavo vreme, tvrde politicari iz Beograda.
      Ne moze se iz proslosti uzimati sta kome odgovora, a sta ne.
      Sve ide u paketu.

      1. Република Хрватска је правни наследник Независне Државе Хрватске, што је више пута нагласио њен први председник покојни Титов генерал. Та оставштина је толико тешка да једино Бог може хрватима да пресуди о њој.

  3. Samo Vukovar cete tesko platiti, o ostalom delu Hrvatske i da ne govorimo. Medjutim, Bosnu ste sravnili do temelja i pretpostavljam da ce trebati nekoliko generacija da to platite.

  4. Gospođa je tipična plavuša.Celu predstavu, iz ugla domaćina i da istrpi, ali ono Milorade…….Držvljanin strane države, ma bio on i predsednik iste, da verbalno čak i preteći napada tvog državljanina, a ti infriorno, skoro pokajnički prećutiš, zanemarićemo mešanje u rad institucija države domaćina, je neoprostivo.Po cenu diplomatskog skandala to nije smela dozvoliti. Takva situacija u Srbiji je nezamisliva.I, na kraju podrška, što te ne ubije……….Plavušasto do bola.A kod Plenkija, gle čuda, samozatajnost na drugoj strani, i neki čudan muk.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.