Razbijen automobil opozicionom odborniku Nenadu Anđiću u Priboju posle kritikovanja vlasti 1Foto: Privatna arhiva

Odborniku “Zdrave Srbije” u Skupštini Opštine Priboj Nenadu Anđiću nepoznati mladić razbio je na Badnje jutro stakla na automobilu parkiranom ispred Osnovne škole “Desanka Maksimović”.

Vandalski čin zabeležile su i kamere sa te obrazovne ustanove, a na snimcima koje nam je dostavio Anđić vidi se da mladić prvo razbija staklo na automobilu parkiranom nedaleko od njegovog vozila, odlazi, a potom se vraća, udara i razbija prozore i na njegovom automobilu.

“Sve vreme kuca poruke na telefonu, pa postoji mogućnost da na početku nije dobio dobru informaciju i da je pomešao automobile, koji su oba crvene boje, pa se zato vratio i odradio posao. Da je bio besan ili pijan išao bi napred i razbijao sva vozila koja mu se nađu usput, ne bi se vraćao i ‘momački’ izlupao moj automobil”, kazao je Anđić.

Navodi da je njegov, ali utisak i drugih, među kojima su i policajci, koji su pogledali snimak, da mu je automobil namerno oštećen.

Razbijen automobil opozicionom odborniku Nenadu Anđiću u Priboju posle kritikovanja vlasti 2
Foto: Privatna arhiva

Anđić je slučaj prijavio policiji, a nada se da povod za razbijanje automobila nije njegovo delovanje tokom poslednjih 12 sednica lokalnog parlamenta Priboja.

“Na sednicama Skupštine sam kritikovao rad lokalnih vlasti u Priboju i ukazivao na neke nepravilnosti. Gajim zrno nade da to nije povod i voleo bih da nisam u pravu, da je u pitanju nešto drugo, da je napadač pijan, ali ne verujem. U tom slučaju ne bih morao da brinem za bezbednost. U suprotnom ne smem ni da pomislim u kom smeru ide Priboj”, zaključio je on.

Na pitanje Danasa da li je identifikovana i procesuirana osoba koja je razbila prozore na automobilu Anđića, iz Policijske uprave Prijepolja, koja je nadležna za Priboj, do objavljivanja ovog teksta još nisu odgovorili.

Više iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari