Rebić: Nema novih informacija u potrazi za devojčicom, ne gubimo nadu

Ostavite komentar


    1. Neka svako ko ima vikendicu ili napuštenu kuću u tom kraju, obidje istu. Možda će naći neki „trag“. Nešto tu nije u redu.

  1. A da prvo nađete nekog ko se razume u posao i organizaciju. Siguran sam da bi je lokalno lovačko udruženje bez ometanja sa strane, već pronašlo.

    1. Zato ne pretresete opet kraj gde je sve pocelo? On se sigurno skriva tu negde precesljajte podzemne sve prolaze u kraju odakle je. Ima ih puno

  2. Otvorite Interpol sajt, otkucajte Ninoslav Jovanovich, jedino izlazi Zvezdan. Prijatelj mi je posao link, svako mozhe da proveri potere. Dokle vishe lazhete o svemu?

  3. Pa da nije tragedija devojcice i roditelja sta reci?Ostavka celog vrha polivije i ministarstva

  4. Hoce li se i Komunalna milicija , napokon ukljuciti, u ovu zdruzenu poteru,bezbednosnih struktura…?!

  5. Nije mesto za salu,ali ovaj pedofil ko da iso na obuku kod Ramba,pošto ne mogu da ga nadju.

    1. Govorite ljudima da su nesposobni vi sedite u kuci i pijete kafu.Znate li koliko tamo ima sela i 90% sela je napusteno nek bude 500 kuca po selu to je 10.000 kuca puta pomocni objekti sve to treba detaljno pregledati.

  6. E gomilo nesposobna (da ne kazem nesto drugo),deset dana tumarate ko guske u magli.A,kada su represije prema protivnicima rezima tu je i brzina i zestina i „znanje“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.