Rebić: Nisu policajci obezbeđivali proizvodnju marihuane u Jovanjici

Ostavite komentar


  1. Nije nego!Profesor Herceg bori se sa teškoćama, jer nije baš lako kako učenicima dozirati znanje, a još je teže izbjeći mržnju prema učenicima, a simpatiju prema učenicama. Dolazak televizije u školu, anketa o novoj školi, učeničke podvale i slične okolnosti sigurno neće olakšati njegov problem.

  2. Onda ste imali HAPSENJE NA ODLOZENO, dok se ne nadje modus kako da se zastite NASI.A, posto je istina dospela u javnost niste imali kud nego da Ali to je tek deo price o trgovini narkotika. Obicno se pohapse odgajivaci marihuane, ali ne i PRERADJIVACI i PRODAVCI medju kojima ima gomila u glavnim odborima vladajucih i opozicionih stranaka, ali i na samoj vlasti. Droga se preradjuje u selima, u kojima su mafijasi napravili grandiozne vile koje se ne vode na nikoga, i na kojje se ne placa nikakva porez. Od cestitih srpskih domacina-seljaka su napravili meskalerose. Citav mehanizam tako savrseno radi i niko ne hapsi ove ljjude, jjer i uu samom transportu velikih kolicina ponekad pomazu aktivni policajci na privremenom radu u mafijji. To Vi resite gospodine direktore, pohapsite velike zverke dilere od kojjih su neki poslanici, neki direktori bolnica, a neki su i bivsi ili sadasnji ministri. Tek tada cemo vam verovati u suprotnom namece se utisak da citav posao organizuje bas onaj ko je placen da ga suzbija-policija.A, to nije nesto cime se hvale pristojne drzave. Policija valjda treba da hapsi lopove , dilere i ubice, a ne da ih stiti. Barem tako pise u Krivicnom zakoniku i Ustavu. U suprotnom osecamo se svi kao da smo poludeli jer nemozemo da verujemo svojim ocima kako je Srbija organizovana kao drzava.Kao totalna anarhija horizontalno premrezena mafijaskom hidrom.

  3. Jedna stvar mi stalno bode oci, a to je izjava skoro svakog politicara ili nekog funkcionera da su rezultati nikada bolji do sada.
    U vecini slucajeva to ne znaci ama bas nista, a narocito ne znaci u izjavi jednog sefa policije. Informacija da je zaplenjena najveca kolicina droge je potpuno beskoristan podatak jer je neupotrebljiv dok god se ne zna kolicina droge u opticaju i lokalnoj proizvodnji. Kaze sef policije da je za 10 meseci zaplenjeno 6 tona droge, a pre neki dan je samo u jednoj akciji zaplenjeno 4.5 tona. Ako se sa te strane pogleda, ispada da nigde vise nista nije zaplenjeno, tj da trziste funkcionise bez problema.
    I jos jedna stvar. Zaplenjeno je 6 tona droge… sta to znaci uopste? Da li to znaci 5,999 tona marihuane i 1 kg heroina ili 5,999 tona kokaina i 1 kg marihuane. To su babe i zabe.
    Citam vest i ne verujem koliko je besmislena i koliko sa glup sto sam potrosio jedan minut mog zivota na citanje ovog besmislenog objasnjenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.