REM posle dve godine reagovao zbog pomeranja RTS-a u kablu SBB-a

Ostavite komentar


  1. Kako beše ono AV kaže? Privatna svojina je svetinja, šta imaju oni da se pravdaju vama i da vas specijalno obaveštavaju kada menjaju numeraciju kanala?

  2. Mogu Rem i RTS da urade sta god hoce ,da budu na prvih pet mesta zajedno sa pinkom, hepijem, studijom B, ali treba da znaju da ih ne gledammmmmm

  3. Ako vlada Srbije ne haje za sudsku presudu Upravnog suda povodom zahteva za objavljivanje, tj. skudanja oznake tajnosti ugovora o koncesiji aerodroma Beograd (vidi Šabićev tekst u današnjem broju), zašto bi SBB imao bilo kakvu obavezu prema izvesnom REM-u, koji je od vlasti zavisna institucija…tj. nije nezavisno regulaciono telo. Još je smešnije pozivanje na nekakav zakon u državi bezakonja u kojoj ni vlada ništa ne poštuje. Pa i taj zakon na koji se REM poziva u prvom delu ima jasne odredbe o televizijama sa nacionalnim frekvencijama i, posebno, RTS-u, da mora biti objektivan, nezavisni medij…. itd. itd… To RTS nije, tj. flagrantno krši sve zakonske odredbe i postulate!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.