Reporter Danasa u selu Zlot kod Bora: Policija i vatrogasci napustili dvorište kuće osumnjičnog, i dalje se traga za telom devojčice Danke Ilić (FOTO, VIDEO) 1Foto: M. S.

Reporter Danasa nalazi se u selu Zlot kod Bora gde su policija i vatrogasci bili u dvorištu kuće osumnjičenog D. D. za ubistvo devojčice Danke Ilić.

Kako javlja naš reporter, službe policije i vatrogasaca su napustile dvorište i krenule u nepoznatom pravcu.

Višena je i majka osumnjičenog, a brojne medijske ekupe su na terenu.

 

Kako se nezvanično saznaje, policija je bila dovela i jednog od osumnjičenih, ali nije poznato koga.

Podsetimo, jutros su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili R. D. i D. D. zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).

Prema nezvaničnim saznanjima Danasa, u pitanju su brat i otac osumnjičenog D. D.

Reporter Danasa u selu Zlot kod Bora: Policija i vatrogasci napustili dvorište kuće osumnjičnog, i dalje se traga za telom devojčice Danke Ilić (FOTO, VIDEO) 2
Foto: M. S.

Inače, osumnjičenima J. S. i D. D. određen je pritvor do 30 dana.

Podsećamo, njima je u četvrtak, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su 26. marta lišili života Danku Ilić.

Reporter Danasa u selu Zlot kod Bora: Policija i vatrogasci napustili dvorište kuće osumnjičnog, i dalje se traga za telom devojčice Danke Ilić (FOTO, VIDEO) 3
Foto: M. S.

Za telom devojčice se i dalje traga

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari