RGZ: Rotacija službenika efikasna antikoruptivna mera još od 2016.

Ostavite komentar


  1. Najkorumpiranija drzavna sluzba, od najsitnijeg srafa pa na vise. tarife od 2000 Eura pa ba vise da bi zavrsili predmet za koji su placeni. i razvili sistem da se pare daju posredniku, tako da se samo batinama moze doci do istine kako funkcionisu.

    1. Ovo je zaista vrhunac licemerja od strane rukovodstva RGZ.Da li je moguce da zaista misle da gradjani funkcionisu sa pola mozga.Svaka njihova mera je gradjanima do sada donela vise muke. Ako hoces da ti rese predmet koji se kiseli kod njih mesecima,sto zbog strajka, sto zbog javasluka, moras debelo da platis.To znaju i ptice na grani. Zasto gospoda iz Beograda ne nadju nacin da provere ove navode.Nije to problem. Ogroman problem gradjanima predstavlja i dugogodisnje ekanje kod vas u Beogradu na resavanje zalbi. Zasto za ovaj problem ne nadjete resenje, ili se te vase antikoruptivne mere ne odnose i na vas u Beogradu.Ovo je samo delic problema sa kojim se suocavaju gradjani u vasim sluzbama gospodo. Ocigledno je neophodna korenita reorganizacija i smenadosadasnjeg rukovodstva kako bi se katastri postavili na zdrave noge.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.