Rizik od kovida na radu prepoznat u EU

Predstavljeno novo istraživanje Eurostata

Ostavite komentar


  1. Ali je i rizik od KOVID FAŠIZMA prepoznat kao ogromna opasnost u celom svetu. Nikada u državama širom sveta nije postojalo toliko (lažno) i agresivno dušebrižništvo država za privatna fizička tela građana, što je, samo po sebi više nego ekstremno sumnjivo i nenormalno, i nikada se do sada nije toliko insistiralo na nasilnom (prisilnom) vakcinisanju potpuno zdravih ljudi fenomenalnog zdravlja, što je sve suprotno svim Konvencijama o ljudskim pravima pa i osnovnim postulatima medicinske nauke, koji isključuju svaku nasilnu medicinsku pomoć čak i teško bolesnima, a kamoli zdravim ljudima.

  2. Kod nas ce da se tretira isto kao sto se sada tretira hepatitis: nista posebno. Nema beneficiranog radnog staza, nema dodatnih dana odmora, nema veceg koeficijenta plate, nema zastitne opreme, nema nista.

  3. @Srdjan: Obavezna i prisilna vakcinacija nisu isto! Zamislite situaciju gde vi, sa ‘fenomenalnim’ zdravljem, savetujete nekog neodlucnog da se ne vakcinise zato sto je to sumnjivo. Iako mu od vakcine nece biti nista. U slucaju da se taj nevakcinisani razboli i ima teske posledice, vi kao pojedinac ste direktno odgovorni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.