Rok produžen, studenti ipak protestuju

Ministarstvo prosvete pokreće proceduru za izmenu Zakona o visokom obrazovanju

Ostavite komentar


  1. Hvala novinarima lista Danas sto su na problem studenata koji studiraju po studijskim programima pre Bolonje, ukazivali na one cinjenice koje su zanemarivane i time pomogli da se razbije medijski mrak koji je dugo postojao na ovu temu.

  2. Hvala listu Danas na hrabrosti i objektivnom izvestavanju o ovom drustvenom problemu, jer neki mediji nisu nazalost imali ni hrabrosti da izvestavaju, aneki izvestavali bez objektivnosti. A posebno hvala sto niste vredjali studente nazivajuci ih uvreljivim imenom! A sto se tice produzetka, ako se vec ministarstvo dozvalo konacno pameti da produzi logican bi bio produzetak od dve godine i da se kobacno stavi zauvek tacka na ovaj problem, inace ce sledece godine biti sve isto!

  3. Pokazaće se opet da ovo nije bilo potrebno, jer produžavanja je bilo ko zna koliko puta i ti "večiti" studenti nisu ništa uradili. Ništa neće uraditi ni sada. Bar najveći broj njih.

  4. Ovo će vredeti onima kojima je ostalo do 3 ispita do kraja studija i to pod uslovom da se vrlo ozbiljno posvete pripremanju i polaganju tih ispita, a ne da uče po malo, kad stignu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.