Rok za fabriku vode u Zrenjaninu istekao, direktor kaže vodosnabdevanje će biti stabilno

Ostavite komentar


  1. Pa doro je,ne zavlace vas dugo,samo 5 godina zvanicno od potpisivanja ugovora sa fabrikom vode navodnom,pa to vise nema ni u najnerazvijenim AFRICKIM drzavama.

  2. Nikakav ugovor sa ITALIJANSKOM firmom nije potpisan! Potpisan je Ugovor sa beogradskom firmom Gruppo Zilio doo, 85% vlasni[tva te firme ima druga beogradska firma Synertech doo, u kojoj je 100% vlasnik N. Obradović. Sedište obe firme je u istom stanu u Beogradu i obe se u APR-u vode kao MIKRO preduzeća. E ta dva mikro preduzeća treba da snabdevaju Zrenjanin pitkom vodom! Pored svega Ugovor je nezakonit, jer po tada važećem Zakonu o komunalnim delatnostima, povereni posao mogu da obavljaju samo firme koje su u većinskom vlasništvu Republike Srbije ili jedinice lokalne samouprave! Za ovu tešku malverzaciju niko još nije odgovarao, što izaziva ozbiljnu sumnju da je u sve umešan sam vrh vlasti u Srbiji

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.