Ronaldo posle smrti sina: Osetili smo ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici 1Foto: EPA-EFE/JOSE COELHO

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodriguez nakon vesti o smrti novorođenog sina objavili su na svojim Instagram profilima prvu porodičnu fotografiju i zahvalili se svima na podršci.

Dome slatki dome. Gio i naša devojčica su konačno zajedno sa nama. Želimo da se zahvalimo svima na lepim rečima i gestovima. Vaša podrška je veoma važna i svi smo osetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj porodici. Sada je vreme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svetu, piše u Instagram postu.

Fudbaler Mančester junajteda objavio je u ponedeljak da mu je sin preminuo.

Ronaldo i Georgina Rodriges su u oktobru saopštili da čekaju blizance, a portugalski fudbaler je putem Instagrama objavio da je dečak preminuo.

„S najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak umro. To je najveća bol koju svaki roditelj može da oseti. Samo rodjenje naše devojčice daje nam snagu da preživimo ovaj trenutak uz malo nade i sreće. Zahvalni smo doktorima i medicinskim sestrama na stručnoj brizi i podršci“, navedeno je u saopštenju koje su potpisala oba roditelja.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari