RSE: Neki od proizvođača respiratora kažu da nisu dizali cene

Ostavite komentar


  1. Bravo za prave novinare, bravo za RSE i Danas!
    Sad je samo problem, kako ovo predočiti najširoj javnosti, te povezati sa sa izjavama AV-a, gde se najavljuju enormne cene koje ćemo mi platiti, oko 300.000 evra po komadu.

  2. Ovo je kljucno:“Ni u ovoj kompaniji ne otkrivaju cene svojih proizvoda…“. Nikome nista ne verujem.

  3. Eeee . . Aca i pajtosi nam “ prodaju “ komad po 24 000 evrica . . . doduse isporucen pred kamerama Pinka – a ( Reujters je “ digo ruke “ ) ali bez uputstva za upotrebu pa licno Aca objasnjava kako rade , ti njegovi , respiratori . . . brateee . . . ovo je ZLATO . . . mnogo bolje nego “ Krusik “ ili “ organski paradajz „

  4. Pa sta je tu cudno…ovi „nasi“ kupuju od ovih sto su enormno podigli cene….ne mislite valjda da lazu?

  5. Kad ubacis posrednike ode cena gore. Kad moze za fontane, kocke moze i za respiratore. I sta ima da pisete vazno je sačuvati zivot i prihode javnih preduzeca, racuni stizu a moj je ohoho uvecan

  6. Koliko šizoje uzima za dostavu respiratora na kućnu adresu? Za dostavu medicinskim ustanovama , siguran sam da nikada nećemo saznati cenu. Bata izgleda ne stiže da pokrije sav „biznis“ pa se i on morao dohvatiti nečega da radi. Dok je roba tražena.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 3

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.