RSE: Primećen vojni konvoj na jugu Srbije, kreće se iz pravca Vranja ka Nišu

Ostavite komentar


  1. Nepomenik se otreznio posle košmarnih ideja zalivenih lošim vinom i nekoliko telefonskih razgovora. Po stoti put je izmaltretirao i to malo loše opremljene vojske, zbog svojih bednih političkih poena, koje više ne može da dobije čak ni od svojih ucenjenih i osiromašenih glasača.

  2. Jel ce nam EU i SAD odredjovati gde se se kretati vojska po Srbiji. Nisu tako revnosni i zabrinuti, kada Kurti uz blagoslov i mig Berlina pošalje specijalce na sever Kosova.

  3. To se zove ,povlacenje! I tu nista nije novo od 1945! Mi smo tu praksu ustalili da plasimo mecku s resetom! Dok sam vojnik bio,slali su nas s praznim oruzijem na demonstrante,pa su nas i deca gadjala kamenjem jer su znala da ne mozemo nista! Jedino neprijatelj od takvog idiotluka ima vajdu!Mnogo je bolje ne uraditi nista,nego ovako! Ono sto je bitno,kad god se ukaze sansa da se nesto resi za stolom,pojavi se neki idiot s oruzijem i napravi s.anje!!!

  4. Impozantno kako čovek na mig Blinkena reaguje…ko svojevremeno Pakistanski vladari pa sada Karači postao grad gde za 1 funtu GB možeš kada promeniš za njihovu valutu da ručaš, odgledaš nešto kulturno i da popiješ ponešto i čak i da ti ostane malo. E to se nama bliži sa ovim nepomenikom koji je razorio zemlju iznnutra do koske i dao sve što su mu zatražili mimo Ustava, gde se čak ni Ustavni sud nije izjasnio vezano za Briselski sporazum, dok se čak i Kosovski Ustavni izjasnio da je neustavan po njihovom Ustavu. E to se zove hibridna država sa diktatorom na čelu.

  5. Pa se onda čudimo što nam najskuplje gorivo u Evropi. Ni u jednoj pametnoj državi vojska malo-malo pa švrljucka i škripucka gore-dole sa sve zarđosanom tehnikom.
    Ako je strategija da se prepadaju zajci, veverice, čavke, svrake i ostalo šumsko zverinje… onda – u redu. Pozdravljamo k’o mečka tojagu.

  6. Ima li kraja zveckanju u buretu baruta…?
    Kada budete ostali bez ičega što imate,pa.se vraćali na svoje tj.tuđe i gde vam je sve pokradeno i rastureno ,pa ponovo krenuli od NULE tj.spavas u garaži tudjos,jer nema nista svoje.Nemojte da pričate od ratu i pravdi ,to važi za one koji ga nisu prošli i koji su ostali bez svega što imaju,a nizašta nisu krivi.

  7. Koje se prave samo radi propagande.
    Kada su se tako brojne militarne kolone kretale u sred bela dana, dok je gužva na putevima?

  8. Čuli su da je to tradicionalno poznato mesto po izvrsnim pljeskavicama pa da se malo okrepe pre povratka na mirnodopske položaje.

  9. Ako nam uvedu sankcije, Srbija nema šta da izgubi. Podanički mir i robstvo nije vredan života.

  10. Pa mi smo uvek pod sankcijama sa ovim polticarima pre +30 god isti Dacic , Vucic , Vucic , Dacic i jos po neki i sta ce sad vrhovni da vadi fleke kod Amera EU da stoji mirno on prica kaki ja im kazem , pa kad sapuces za sebe oj srbijooo

  11. Радио „слободна европа“…аааахахахахаха…нису добили -одговор…

  12. Stvarno ako ce ambsadori da nam govore gde moze nasa Vojska u nasoj zemlji da bude, treba kolektivno da se ubijemo.

  13. Po ko zna koji put su nas maltretirali za džabe , i ovo malo vojske ima da pobegne ….

  14. I treba da je vojska samo ne na granici nego u Kosovo i to naša Srpska vojska a ne Kurtijeva i Britanska . Nevolje nas ni Ameri ni E U nema tu dogovora nikakvog samo ucene i zahtevi dajte ovo dajte ono.Samo ludak bi verovao njima,oni su naklonjeni Kurtiju

  15. mozda ovo bude i dobro..tako da ce vojska čuvati granice kosova, pa neka onda neko pokuša da uz srbije udje na Kosovo , preko tih divljih prelaza, prolaza , postoje lepo putevi granični prelazi pa tim putevima na i obrnuto ka i od kosova ..

  16. he . . . he . . . samo nam nedostaje da se sibicar pojavi ( i “ hit shitu “ ) u uniformi ( iz findusa ) , sa kisobranom ( u jednoj ruci ) a parizer u drugoj , i sa generalskim zvedicama na ramenima ( kao i civil Sojgu ) ali okicen mnogim medalja ( postojecim i ne postojecim ) . . . inace dosadio sam i sam sebi ponavljajuci “ trese se gora . . . „

  17. Ja sam zbunjen. Imali smo direktivu da na svim portalima hvalimo predsednikovu retoriku o neostavljanju naseg naroda dole na cedilu i o crvenim linijama a sad direktiva da pisemo kako je predsednik mudar sto povlaci vojsku sa juga jer nikome rat ne treba. A sta ce nas narod ostavljen? Sta sa crvenim linijama? Sta da mislim? Danas jedno sutra drugo? Necu vise da pisem nista.

  18. Sta je sa pisanjem te ijekavica te ekavica ko ovo pise, ocekujem uskoro pisanje na nitendo ili asteci ili nudle jeziku sto bi familija kazao.

  19. Neznam zaista zašto se vrhovni komadant toliko igra sa vojskom , sramota je nesto pretiti upotrebom vojske kao da bi se zaštitio srpski narod na severu Kosova od Kurtijevog terora kada mi svi vec znamo unapred da do toga nece doci i zaista niko rat ne želi ali zašto vise maltretirati i samu vojsku na takav nacin a Kurti likuje sve vise i jace sa svojim tzv.specijalcima terorise svaki dan preostale srbe…

  20. Ko poznaje Geografiju zna da,ako se kreće od Vranja ka Niš-u,to znači da se vojska,POVLAČI,a ne ide ka Jugu. Jer Niš je SEVERNO,od Vranja.

  21. Šetaju vojsku bez razloga. Da ide na Kosovo da zarati sa NATO. Gluposti. Radojčić stručnjak za vojnu doktrinu. Joj zemljo

  22. Sve vise Vucic srozava ovu jadnu i napacenu Srbiju..treba ga uhapsiti i javno mu suditi za kradje i izdaju Srbije

  23. Da je RSE zaista RSE , ne bi slušali i postavljali dirigovana pitanja iz SAD-a
    (kao zabrinuti zbog prisustva vojske)…
    A jeste li zabrinuti što je sve više pretnji, hapšenja pa i oduzimanja parava na život (pa i oduzimanje života ako već hoćete) nad ljudima koji nose srpsko iime i prezime… Brine li vas to možda…?!

  24. Euleks i kfor imaju isključivo pravo prisutsva u srpskim sradinama ako se držimo rezolucije saveta bezbednosti 1244, a ovo sada odrrađuju naši prijatlji Engezi i Nemci u dumaće šupke kao što su napravili red u Libiji Iraku ,Avganistanu Siriji , a sad prave red u Ukajini….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.