RTS: Bujošević ostaje generalni direktor iako stiče uslov za penziju 1Foto: N1

Generalni direktor Radio-televizije Srbije (RTS) Dragan Bujošević ostaće na toj funkiciji i narednih šest meseci iako će sutra, 15. januara steći uslov za odlazak u starosnu penziju, objavio je danas RTS.

Tu odluku doneo je Upravni odbor RTS-a, što će Bujoševiću omogućiti da upravlja tim medijem i kad napuni 65 godina.

„Na osnovu ove Odluke, ovlašćuje se predsednik UO JMU RTS prof. dr Vladimir Vuletić da sa generalnim direktorom JMU RTS Draganom Bujoševićem zaključi odgovarajući sporazum o nastavku rada“, navodi se u odluci.

Bujošević je rodjen 15. januara 1954. godine, što znači da će sutra napuniti 65 godina i steći uslov za odlazak u penziju.

On je na čelu RTS od 5. maja 2015. godine.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

11 reagovanja na “RTS: Bujošević ostaje generalni direktor iako stiče uslov za penziju”

 1. Spasili ga setaci, zahtevom za ostavku, iako im je AV preko odbrane Nese od Beograda javno porucio da njegovi ljufi mogu da odu sa funkcija samo kad i on ode. Zato treba da sve zahteve svedu na jedan – Vucicu podnosi ostavku!

 2. Teranje inata gradjanima obice im se o glavu.Ovakva radikalska politika i obnovljeno gradivo iz 90tih zaista zasluzuje cistu peticu.Sa druge strane gradjani izvolte u penziju sa 65,nema govora ni dana vise.Sramota.

  • U Vucicevom jatu ima najmanje 150 visokih fukcionera koji jedu nase pare koji su davno pregurali 65, i „ubise se radeci“. Pocev od onog valjevca Alekse Jokica, preko Vucicevog direktora za namestanje statistickih rezultata u Statistickom zavodu, do Branislava Jeremica u NSVO i drugih. Nije zuti Bujke jedini ni izuzetak. On je pravilo.

   • U drzavnim preduzecima, ljudi koji su u sns-u, i posle 65 godina starosti i dalje rade i primaju plate. Po pravilu to nisu strucnjaci, pa da kazes, da su neophodni. Vise niko nece u penziju – nego „rade“ cak i produzeno da bi im prosek za penziju bio sto veci. To traje bar 2-3 godine unazad. Potpuni haos – pare iz budzeta Srbije…..

    • EPS. RB Kolubara, (Đokin, Pici veliki i večiti sindikalci) Dana većita u Baroševcu), Direktor Mitrović u Direkciji EPS-a i još mnogo njih. Sve ovo odbrava Grčić a obične ljude juri u prevremnu penziju iako nemaju ni edan pun uslov za penziju a sve na osnovu usmenog dogovora sa sindikalcem Đokinim! Za njih ne važe nikakvi zakoni oni su zakon a plate do neba, direktorske +30% naknade, iako su sa srednjom stručnom spremom, zašto te ljude ova država ne pohapsi! Vućiću učini nešto!!!!!

 3. Ma hajde Bujke pusti ove hohstaplere, pa „necemo se valjda drzati Zakona kao pijan plota“
  Vazi se samo ono sto Gospodar naredi!!!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.