RTS počeo Drugi dnevnik uključivanjem sa protesta "Srbija protiv nasilja" 1Foto: Screenshot N1

Javni servis Srbije počeo je Drugi dnevnik RTS uključivanjem sa protesta „Srbija protiv nasilja“, posle najave organizaora da će se danas napraviti prsten oko javnog servis sa zahtevom da izveštava objektivno i nepristrasno.

Prva vest bilo je uključenje sa protesta, a novinar je pročitao zahteve građana koji četvrti put šetaju ulicama glavnog grada.

Uz skandiranje „Ostavke, ostavke“, čule su se i pištaljke kojima su građani izrazili nelaganje sa uređivačkom politikom javnog servisa, tražeći na taj način ostavke njegovog rukovodstva, javlja reporter agencije Beta.

Ogranizatori protesta su sa improvizovane bine pozvali one koji ne mogu da stanu u Takovsku ulicu, da pređu u obližnji Tašmajdanski park, gde je takođe postavljena bina sa koje su najavili i obraćanja.

Četvrti protest „Srbija protiv nasilja“ počeo je u 18 časova ispred Skupštine Srbije, nakon čega se deo okupljenih uputio u šetnju Bulevarom kralja Aleksandra do Pravnog fakulteta, pa Ulicom Ilije Garašanina do Takovske i RTS-a, a drugi do javnog servisa spustio direktno Takovskom.

Sve informacije u vezi sa protestom Srbija protiv nasilja pratite u Danasovom BLOGU.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari