UO RTS se ogradio od izjave Olivere Kovačević: Javno iznosi svoje političke stavove koji nisu utemeljeni ni u kakvim dokazima

Ostavite komentar


  1. RTs je servis SNS – a a nikako javni servis gradjana Srbije i nikako slobodan. Dzaba bilo kakve izjave UO – svi znamo otkud i kuda vjetar duva.

  2. I šta bi tu moglo biti sporno u njenoj oceni? RTS nije nikada ni bio javni servis već je organ vlasti.

  3. Informativne emisije – dnevnici rts su dokaz.
    Članovi Upravnog odbora rts ne gledaju informativni program rts, ili neće da ga vide.

  4. Само је изрекла голу истину и ништа више!
    Али и када се промени власт РТС ће онда бити у служби те нове власти!

  5. Za Klanščeka niko živi nije čuo dok Danas nije počeo da mu objavljuje tekstove, tako da je prikladno da potapšete sami sebe po ramenu.

  6. Znam da nećete da objavite, ali to je onaj isti Klanšček kome ste redovno objavljivali kolumne u kojima je „tobože objektivno“ pisao o opoziciji (čitaj „pljuvao Đilasa“). Zato je i nagrađen i postao predsednik UO RTS-a.

  7. evo jos jedne novinarke koju vise necemo gledati na rts/u i bilo je vreme da promeni tv kucu bravo.

  8. Samo saopstenje UO RTS, potvrdjuje da je Olivera Kovacevic bila u pravu, jer se gospoda prepoznaju u necemu sto ona nije rekla.

  9. Zasto javni servis ne izvestava o unistavanju vazduha, vode I plodnog zemljista?
    Sta (cemo da) disemo, pijemo, jedemo?

  10. Olivera je u pravu. Javni servis RTS nije slobodan medij, vec u sluzbi vlasti. To i vrapci na grani znaju, nemojmo se folirati

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 8

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.