Ružić dodelio priznanja za izuzetne rezultate u oblasti prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 1Izvor: Ministarstvo prosvete

Ministar prosvete Branko Ružić dodelio je danas nagrade za izuzetne rezultate u oblasti prosvete, nauke i tehološkog razvoja.

Priznanja su dobili Jelena Šukljević, vaspitačica u Predškolskoj ustanovi „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu, Snežana Cerović, nastavnica u beogradskoj OŠ „Kneginja Milica“, Mirjana Katić, direktorka Matematičke gimnazije u Beogradu, doc. dr Drago Jelovac, sa Klinike za maksilofacijalnu hirurugiju Stomatološkog fakulteta u Beograd i Studentski centar izvrsnosti Mašinskog fakulteta u Beogradu.

„Ovom prilikom važno je da ukažemo i na požrtvovanost i veliku profesionalnost svih angažovanih u sistemu prosvete i nauke. Zahvaljujući njihovom predanom i požrtvovanom radu nije izgubljen ni jedan nastavni dan tokom pandemije, niti je naučni rad stao. Uprkos svim izazovima ostali su posvećeni profesiji i kvalitetnom radu“, rekao je ministar Ružić.

On je ovom prilikom čestitao i Dan prosvetnih radnika i poručio da će Ministarstvo nastaviti da unapređuje kvalitet obrazovanja u Srbiji i da kontinuirano ulaže u infrastrukturne projekte na svim nivoima obrazovanja kako bi omogućilo što bolje uslove za učenje i rad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari