Šabić: Kontroverzna odluka o izboru Poverenika

Ostavite komentar


  1. Očigledno je da ce po vec uhodanom scenariju, koji je pantentiran prilikom izbora aktuelnog zaštitnika gradjana, da izvuku nekog novog Pašalica.

  2. Gospodine Sabicu, odlicno znate da su sve to perfidne igre poslanika SNS-a koji su ostali sami u Skupstini Srbije da zare i pale, kao i pre. Razlika je sto su se ranije izivljavali na poslanicima opozicije ali pre svega oni se izivljavaju na nama gradjanima Srbije. Dovesce oni svog coveka ko sto su dovelo ombucmana da mlati i klati kojekakve gluposti koje su apsolutno nebitne. Vlast sa svojim clanovima SNS-a mlate i igraju se sa nama gradjanima boreci se samo za svoje licne interese. Zakonsk, pravna i ekonomska situacija u Srbiji je u katastrofi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.