Šabić: Nezaštićeni podaci pacijenata

Ostavite komentar


  1. Podaci su zasticeni i samo zdravsteveni radnici mogu da dodju do njih a nikako ih ne mogu zloupotrebiti.

  2. Janković predao štafetu Šabiću, pa će sad jedan iz institucije, a jedan vaninstitucionalno, da vode kampanju DS-a. Providno.

  3. Drzava treba to da regulise i da se oglasi! Kako mi pacijenti da pazimo na svoje padatke kada zahtevaju da ih damo, a ako ne damo necemo moci nista da uradimo!

  4. O kakvim portalima pricamo, kada ni svi ni zdravstvene knjizice nemaju, i tu nisu sva pojednaka prava za sve gradjane ko kako do njih moze doci!

  5. Evo, čekam momenat kad će Šabić da se kandiduje za gradonačelnika Beograda. Samo pazite….

  6. Podacima mogu pristupiti samo ovlascena lica koja se storgo kontrolisu. Nema zloupotrebe. Sve je pod strogom kontrolom obavestajno-bezbednosnih sluzbi.

  7. Ja bih poslao Babica na duel sa mojom babom da joj objasni sve ovo. Zena je nepismena i bas bih voleo da joj na srpski jezik sve ovo objasni. Ja ne umem.

  8. Ima ponekad nar delom nesto na sta treba obratiti paznju kada Sabic prica i savetuje. Ali on gubi svaki kredibilitet kada pocne demagoski da brani ili hvali Jankovica. Onda je sva njegova prica deplasirana.

  9. Valjda su informatičari koji su osmislili informacioni sistem vodili računa o zaštiti podataka. Nećemo se vraćati u 20. vek.

  10. Da je kritičar pročitao i drugu knjigu u životu, imao bi za nijansu više zdravog razuma, ovako ništa..

Ostavite komentar


Društvo

porfirije

Patrijarh Porfirije čestitao muslimanima Kurban-bajram

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirije čestitao je danas muslimanskim vernicima Kurban Bajram, navodeći da je to praznik koji i hrišćane, koji sa muslimanima dele balkanske prostore, "podseća na praoca Avrama, čoveka koji je svima koji veruju u jednoga Boga, primer nepokolebive vere i poverenja u Tvorca".

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.