Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 1Subotička Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje, foto: J. Patarčić/Danas

Sajam zapošljavanja održaće se u Bačkoj Topoli u sredu, 8. novembra, u izložbenoj sali Domu kulture, od 10 do 13 časova, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica.

Kako su naveli, nezaposlenima će na sajmu biti omogućen direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca, koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke.

Tokom razgovora sa poslodavcima, imaće priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak i, što je najvažnije, na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema sopstvenom izboru.

U neposrednom kontaktu sa kandidatima, poslodavci će preuzimati radne biografije, obavljati preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovarati o uslovima za zapošljavanje.

“Pozivaju se nezaposlena lica, lica koja traže promenu zaposlenja, sa teritorije Bačke Topole i Malog Iđoša da posete Sajam zapošljavanja”, pozvali su iz subotičke Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari