Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli 1Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica, foto: J. Patarčić/Danas

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Subotica organizuje Sajam zapošljavanja u Bačkoj Topoli u petak, 3. juna, od 10 do 13 časova u izložbenoj sali Doma kulture. Ukupno je iskazano oko 400 slobodnih radnih mesta, a očekuje se prisustvo 20 poslodavaca.

Kako navode iz subotičke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, poslodavci su i ove godine iskazali potrebu za velikim brojem obrazovnih profila i radnih mesta, te svako može da pronađe adekvatno zaposlenje, kako u svom osnovnom, tako i u alternativnom zanimanju.

Ponude za posao imaju radnici, bez obzira na obrazovni profil, kao što su šivači, operateri u proizvodnji, radnici na farmi živine, pomoćni farbari i pomoćni stolari.

Sa srednjom stručnom spremom se traže zavarivači, operateri na CNC mašinama, brusači, namotavači, presači, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, električari, operateri na kontroli kvaliteta, bravari, kranisti, mašinski kalupari, stolari, konsultanti prodaje u pozivnom centru sa znanjem mađarskog jezika, administrativni radnici, trgovci, agenti terenske prodaje, magacioneri, konobari i šankeri.

Posla ima i za kandidate sa šestim i sedmim stepenom stručne spreme mašinskog ili elektro usmerenja bez radnog iskustva, kao i za inženjere kvaliteta mašinske ili elektro struke.

Nezaposlenima će na Sajmu biti omogućen direktan kontakt sa poslodavacima, pa u toku razgovora mogu da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, kao i da predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju za veći broj slobodnih poslova prema sopstvenom izboru.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari