Šapić: Kazniti odgovorne za napad na komunalnu milicajku u Mirijevu i vozača autobusa 511 1Foto: Beoinfo

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da očekuje da se najstrože kazne odgovorni za noćašnji napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

„Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na toj liniji“, izjavio je Šapić, preneo je Beoinfo.

Kako je navedeno, komunalna milicajka napadnuta je i povređena u beogradskom naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju. Prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom na glavi i na vratu.

Jedan od nasilnika priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Vozača autobusa na liniji 511 noćas oko 2.00 časa, u ulici Stevana Filipovića u Sremčici, napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede, naveo je Beoifo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari