Šapić ponovo napao N1 i poručio: Tužite me ako mislite da nisam u pravu (VIDEO) 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić ponovo je na konferenciji za medije izvređao novinare N1 televizije, a ovoga puta im je rekao da „antisrpski medij, koji vodi antidržavnu politiku“.

Aleksandar Šapić je konferencji za medije u Obrenovcu rekao da mu smetaju izveštaji, odnosno prilozi N1 televizije i poručio im da vode „antidržavnu i antisrpsku politiku“, prenosi Nova.rs.

„Vi znate koji je razlog zbog čega vam ne odgovaram na pitanja, ali drago mi je što volite da me pratite. Znači da ostavljam značajan utisak na vas, ali volim da razgovaram sa vama, inspirišete me (obraća za mediju, ne novinarki prim.aut). Da, smetaju mi izveštaji koje gledam i koji sve više postaju antisrpski. To mije tako bilo kada ste se pojavili, tada ste bili drugačiji, prilađogeniji određenom sloju društva. Ja sada imam dodatan problem sa vama jer ne samo da manipulišete, lažete, falsifikujete i zloupotrebaljavate…“, kazao je Šapić i dodao:

„Ne tužim vas jer dok dođem do presude za par desetina hiljada dinara, vi mene uprostite za to vreme politički, pa onda vi mene tužite, pa ću ja vama da platim. Sada imam problem jer postajete ozbiljan antisrpski medij. Vi propagirate antidržavnu, antisrpsku politiku, gde ide ozbilna kampanja. Sada ste krenuli zdušno da branite Gruhonjića, posle onog snimka iz Dubrovnika.. Ukoliko me tužite, e onda ćemo ići na sud“, rekao je Šapić na konferenciji za medije.

Govoreći o Novoj, on je rekao da je „Nova S najgora od sve dece“.

„Ništa niste prenosili, materijal ste koristili da lažete, montirate, neko više, a neko manje. Problem je jer sada razgovaram sa vama, vaši prilozi nisu strašni. Što niste poslali Maju Nikolić, Mladena Savatoviča, Nešića, ili koga već, oni što se gade Studija B… Nisam lud da kršim zakon, tužite me ako mislite da nisam u pravu. Mediji koji nije srpski, zloupotrebljava moje reči, a ja treba da budem mazohista i da im dajem materijal“, rekao je Šapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari