Šarčević: Razrađuje se desetak modela i podmodela za nastavu od septembra

Ostavite komentar


  1. Za novog Ministra treba postavi Koku nosilju – ima veca dostignuca, cistu biografiju, manje kokodace, a ako snese jaje – to deci daje snagu! Vase negbuloze daju cir na ziru na zeludcu! i

  2. Najefikasniji model skolovanja je Sava centar.
    Dr Nebojsa iz Bgd.

    1. Da li je moguće da ima onih koji bi slali decu u skolu,covece gde ti zivis ,to su naša deca,ne tvoja!Vratio si studente pa su sada stotine zaraznih,sta misliš kako je njihovim roditeljima?Kakvo vraćanje u manjim grupama,a ko ce u gradskom da napravi manje grupe ,neka deca promene po nekoliko prevoza da bi stigli u skolu.

    2. Sramota sto nam je on ministar prosvete. Covek nema pojma,obavezna smena. Deca treba ici u skoli. Videli smo svi rezultate ucenja na daljini. Sto nam ne pomognu u tome poklonite deci laptopove i pribor za ucenje,nisu svi roditelji u mogućnosti da to urade. Ma bitno moramo nove udzbenike.

      1. deca ne mogu da idu u školu. onaj ko hoće – učiće svakako. pobogu, gde će se dok je ovakva pandemija ići?

  3. Ma najbolje da nam deca ni ne idu u školu, šta će nama emancipovani, kako bi posle vladali sa njima. Hordo zla!

  4. Pa ovaj čovek je stvarno neverovatan.Koliko propusta,kikseva i nikom nista.I sad ce on sa njegovom ekipom da reformise.Kaze treba na brzinu u avgustu doneti propise o onlajn nastavi na univerzitetu.Pa nije ti to Megatrend majstore,to sa njima napravi takav model.Kud ide ova zemlja ?

  5. To se decko nece desiti… Ja ti garantujem … Moje dete nece ici u skolu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.