Šarčević: Zašto sam podržao Sinišu Malog

Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

Ostavite komentar


  1. Zato sto pripadate istoj feli ljudskog otpada: bez skrupula, bez etike, upadljivo alavi, sa izrazenim podanickim karakterom

  2. Nisam procitao dalje od naslova jer manje vise znam sta ce da kaze. A sto se naslova tice nas narod ima izreku „slican se slicnom raduje“.

    1. Sve ste rekli o svojoj kulturi i manirima napustanjem studija N1, kada su vasi sagovornici ostali zabezeknuti vasim varvarskim cinom bacanja slusalica. To moze da radi neki huligan i siledzija ali ministar i to prosvete, molim vas!

  3. Čuvajye ovaj tekst za arhivu. Jednog dana će istoričarima objasniti kako su Šešeljevi puleni rasturili obrazovanje u Srbiji.

  4. Ministre pa ako Vas zovu iz drugih zemalja da tamo radite zasto ne idete?. Idite sto pre. Danas, odmah. Pomozite i njima i nama.

  5. Što bi rekao našn narod, podržao si ga jer vrana vrani oči ne vadi ili sa kim si takav si. I nije to najveći problem. Problem je što su se čast, obraz i moral izgubili i što Mali ne pomišlja da podnese ostavku. A vama kojima je dobar, vodite ga kući. Ja mu više ne verujem ni kad kaže dobar dan.

  6. Samo čovek bez trunke morala, verni podanik bez veze sa bilo kojom strukom …. može da podrži Plagijatora (Lopova) … a ovaj se još hvali time !!!

  7. I dalje je otvoreno pitanje:
    Ako je doktorat g. Malog plagijat, onda su Nastavno Nauno Veće i komisija za ocenu doktorata FON-a nestručni.
    Porebno je preispitati sve doktorate stečene na FON-u u njihovom mandatu.
    Šta će ministat preduzeti potom pitanju???

  8. Boze, sta je obrazovanje Srbije Bogu skrivilo da na danasnji dan kada obelezavamo Sv.Savu moramo da citamo ovakve grozote koje izgovara srpski ministar, naslednik Dositeja, eeehhhhjjj.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.