Šarović u potrazi za parizerom: 400 grama hrane za pse košta kao kilogram parizera (VIDEO) 1foto_FoNet_Marko_Mišić

U trgovinskim lancima u Srbiji od danas do kraja ove godine biće jeftinije 20 proizvoda, među kojima je i parizer. Predsednik Pokreta „Ljubav, vera, nada“ Nemanja Šarović pokušao je u jednom marketu da proveri da li ima i parizera, o kome se toliko priča ovih dana.

Dan je počeo zajedničkim doručkom predsednika Srbije i ministara finansija i trgovine, koji su, kako je na Instagramu objavio Aleksandar Vučić, doručkovali „pola kila parizera domaće proizvodnje, dva litra jogurta, dva hleba sava, dve kese i majonez Dobro“ za 585 dinara, prenosi N1.

Kako je najavljeno, na spisku jeftinijih proizvoda su i proizvodi za ličnu higijenu i kućna hemija.

Nemanja Šarović rešio je da u marketu proveri da li ima parizera koji je predsednik doručkovao sa ministrima.

„Je l ima parizera od 269 dinara?“, upitao je Šarović.

„Je l imate papir da možete da snimate?“, odgovara mu jedan od zaposlenih.


Pošto parizer nije pronašao, Šarović, kako kaže, proverava šta može da se kupi za 260 dinara, koliko košta kilogram parizera.

„Hrana za kuce košta 110 dinara 150 grama, Pedigri konzerva od 400 grama 269,99, znači 400 grama hrane za pse košta kao kilogram parizera za penzionere koje promoviše Vučić. Srbija je ekonomski tigar i to znači da će negde od 2025. penzioneri moći da se hrane kvalitetno kao i kućni ljubimci“, kaže Šarović.

I ministri Siniša Mali i Tomislav Momirović objavili su na svojim Instagram nalozima snimke iz jutrošnje kupovine namirnica u okviru akcije „Bolja cena“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari