Sastanak Vučića, Brnabić i zdravstvenih radnika sutra o korona virusu

Ostavite komentar


  1. Nasa vlast će preduzeti sve mere da se zastitimo od pojave ovog opasnog virusa na nasim prostorima

  2. Kad je najteže mi smo najjači, imamo dobre stručnjake i verujem da će sve učiniti kako bi sprečili pojavu koronavirusa u našoj državi

  3. Verujem da če nas ova muka zaobići a i u ozbiljnost države koja će sve mere predostrožnosti preduzeti da zaštiti svoje građane

    1. Mislite – pocecemo da nadgledamo granice kada nam virus stigne, a do tada, pun grad migranata bez dokumenata i bez osnovnih higijenskih uslova….

    2. Nema razloga za strah, naš predsednik će sve viruse pokupiti i zaštititi svoj narod.
      Majko mila, kolko smo jadni, a nismo svesni. Fuj.

  4. Sad će da edukuje zdravstvene radnike kako da se bore protiv Korona virusa. A Brnaba će da asistira….

    1. Pa normalno je da se preduzimaju sve potrebne mere za zaštitu od virusa koji je pred pragom Europe čiji smo sastavni deo,ne znam zašto pokušavaš da budeš smešan kad stvar uopšte nije za izmevanje.

    2. Da li je realno da ima takvih da se i sa ovakavom temom moze saliti?!. Ovo dvoje ljudi se samo bori za dobrobit sviju nas cak i za tebe nezahvalnice.

  5. Alek Vučić i Ana Brnabić će se sutra na Trgu Nikole Pašića suprotstaviti korona virusu. Pozivaju se građani da, uz besplatne sendviče i osveženje, podrže ovu dvojicu naših superheroja koji će goloruki stati pred nadmoćnijeg neprijatelja, zadati mu smrtonosni udarac i spasiti planetu Zemlju

  6. Nema razloga za paniku, naše zdravstvo će bez sumnje pružiti svojim građanima odgovarajuću zaštitu od virusa.

  7. Treba preduzeti sve neophodne mere, radi sprecavanja sirenja virusa u nasoj zemlji.

  8. Gospodin ΛV sve radi i sve je radio, osim što nije bio lekar. Sada mu se pruža i takva šansa kada preti opasnost zvana koronavirus. Medicinsku sestru može uspešno da zameni premijer(ka). Srećno im bilo, a „njihovim pacijentima“ i do sada nije bilo dobro. Naslušali se bajkolaži i hvalospevi, a bedi nikad gore. Pažnja, pažnja, stiže virus demokratije. Svi političari u karantin, molim!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.