Sećate li ove čuvene reklame za Danas? (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Predajem srpski osnovcima i uvek im pomenem tu reklamu kad radimo padeže, a i kad pravimo razliku između promenljivih i nepromenljivih reči…

  2. Da, sa setom se sećamo te reklame iz perioda dok su "Danas" bile novine.

  3. Nazalost mnogo ste se obrukali pogotovo u periodu 2008-2015, favorizovali ste/sto je dozvoljeno/ i dali impozantan i ogroman medijski prostor opciji Ceda-Veca/sto je preterano i velika greska/ i zajedno uz njihovu borbu za vlast iz vlade DS-SPS-G17 identifikovali DS kao problem i zamenili ih 2012 sa SNS tako da od tada imamo priliku uzivati u ovoj sreci. Podrzavam skorasnje promene na bolje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.