Sejdinović: Vukosavljević se uvredama preporučuje Vučiću za funkciju

Građanska Vojvodina traži smenu ministra kulture i informisanja nakon njegove gnusne izjave na račun bivšeg predsednika Nezavisnog društva novinara Vojvodine

Ostavite komentar


  1. Nešto ne volim Vukosavljevića. Mislim da mu je ovo jedna od najvećih grešaka-nazvao vas je novinarima, a vi ste Društvo za ruženje Srbije u svetu, ali pare uzimate i od sveta i države po kojoj pljujete.
    Tu ste dosledni!

    1. E moj Slobodane, daleko ce Srbija sa tobom i takvima da dogura. Sve do ponora.

    2. Jedna ispravka g. Cuk…precenili ste ih. Oni bi svoj posao odradjavali i volonterski! Iz cistog (samo)zadovoljstva.

  2. Slažem se sa komentarom gospodina koji je vec objavljen. Sramotno je delovanje i zločinjenje drugosrbijanaca i njihove bratije. Takođe bi i NVO sektoru trebalo uvesti neke regulative. Njihova arogancija je bez presedana. A to je greška predsednuka Vučica.Mada…. još od 2000 NVO rade na urušavanju sektora kulture, obrazovanja etc….

    1. Gradjanskoj Vojvodini ne sneta ni Vukosavljevic, ni Vucic…njima je glavni krivac Sveti Sava. Samo njega da ukinu i zavrsili su posao.To su sve neuspele replike Mila Djukanovica….pridruzujem se saucescu koje vam je postovani g.ministar uputio.

  3. Kad Nedim, Snežana i drugi kažu da je Srbija fašistička, kad to kaže i za vlast, kad se nikad ne osvrnu na srpske žrtve, a u svakoj prilici pominju Sarajevo, Vukovar, Srebrenicu, zar očekuju pohvale? Kad spočitavaju žrtve u Sarajevu i ne slute koliki broj njih su Srbi, a 7.000 ih je! Još kad Nedim svoju kolumnu nazove „Magla i mjesečina“ aludirajući da je i on iz Tuzle kao veliki Meša, pomislim da stvarno nije nešto u redu sa njim. Ne dao bog, Nedime, da me Meša ičim podseća na tebe!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.